• امروز : پنج شنبه - ۲۵ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 13 February - 2025
3
مدیر حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان البرز مطرح کرد؛

حل مشکلات حقوقی بیش از ۲۲۰۰ مددجو در البرز

  • کد خبر : 37079
  • 03 بهمن 1403 - 16:03
حل مشکلات حقوقی بیش از ۲۲۰۰ مددجو در البرز
طی ده ماه گذشته اداره حقوقی کمیته امداد استان البرز با همکاری ۲۵۹ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۲۲۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، طاهره شهبازی، مدیر حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان البرز با اشاره به اینکه کانون وکلا دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد دارند، افزود: طی ۱۰ ماه سالجاری ۲۵۹ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۲۲۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند.

وی از گسترش برپایی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: از ۲۲۰۰ خدمت ارائه شده به مددجویان ۸۵۰ مورد خدمات مشاوره حقوقی در راستای گسترش این طرح و با حضور وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ارائه گردید.

مدیر حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز گفت: مددجویان علاوه بر حضور در دفاتر کمیته امداد و میز حقوقی، می توانند با مراجعه به سامانه هوشمند امداد به آدرس: soha.emdad.ir، درخواست خود را ثبت و خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت کنند.

شهبازی در پایان از وکلای دادگستری البرز، مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این نهاد مقدس قدردانی کردند.

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=37079

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.