• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
14
رئیس کل دادگستری استان البرز خبر داد؛

آزادسازی ۸۳ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های البرز

  • کد خبر : 38218
  • 01 اسفند 1403 - 11:55
آزادسازی ۸۳ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های البرز
رئیس کل دادگستری استان البرز گفت که در ۱۰ ماهه سال جاری نزدیک به ۲۷ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان آزادسازی شده و مجموع آزادسازی‌ها از زمان صدور دستور رئیس قوه قضاییه به ۸۳ هکتار رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز با تشریح اقدامات انجام شده در سال جاری در اجرای «آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌های استان البرز» گفت: در راستای اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه که از دی ماه ۱۴۰۰ با آزادسازی رودخانه کرج و تخریب بنای متعلق به قوه قضائیه آغاز شد تاکنون حدود ۸۳ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان البرز آزادسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه سال جاری نزدیک به ۲۷ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان آزادسازی شده اضافه کرد: در راستای اجرای ماموریت رئیس قوه قضاییه، اقدامات دادگستری کل استان البرز صرفا به رودخانه کرج محدود نشده و با تصمیمات اتخاذ شده در «شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز» و پیگیری‌های دبیرخانه شورای تحول، برنامه و جدول زمانبندی برای آزادسازی سایر رودخانه‌های استان تدوین و ابلاغ شده و به تناسب امکانات شرکت آب منطقه‌ای البرز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص جزئیات آزادسازی‌های انجام شده در ده ماهه سال جاری بیان کرد: در نتیجه اقدامات انجام شده در حوزه قضایی کرج در مجموع ۱۴۹ عملیات انجام شده که منجر به آزادسازی نزدیک به حدود سه هکتار شده است؛ در حوزه قضایی ساوجبلاغ ۱۱۹ عملیات منجر به آزادسازی نزدیک به ۹/۵ هکتار و در حوزه قضایی طالقان با اجرای ۸۹ عملیات حدود ۱۵ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان آزادسازی شده که مجموع این اقدامات محدوده آزاد شده به تعداد ۳۵۷ مورد با مساحت ۲۷/۵ هکتار رسانده است.

فاضلی هریکندی ابراز امیدواری کرد با اجرای کامل برنامه‌های تدوین شده در قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی استان البرز تا پایان سال جاری و سال آینده شاهد تحقق بیشتر اهداف تدوین شده در آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌های استان از جمله کاهش آلایندگی زیست محیطی، آلودگی منابع آب سطحی و شرب و همچنین فراهم آوردن امکان استفاده عموم مردم از این نعمات الهی باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=38218

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.