• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
2
در دهه اول محرم صورت گرفت؛

آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد در البرز

  • کد خبر : 41187
  • 17 تیر 1404 - 9:59
آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد در البرز
مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز گفت: پویش «نذر آزادی» ویژه محرم تا اربعین در البرز اجرا و در راستای آن 18 نفر از زندان آزاد شدند.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز از اجرای پویش «نذر آزادی» ویژه محرم تا اربعین در البرز خبر داد و هدف از برگزاری آن را کمک به زندانیان جرائم غیرعمد دانست و گفت: در راستای این پویش، ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند و به آغوش خانواده های خود بازگشتند.

وی کل مبلغ بدهی این زندانیان را یک هزار و ۲۴۱ میلیارد ریال اعلام و عنوان کرد: یک هزار و ۶۲ میلیارد ریال از این رقم از طریق پذیرش دادخواست اعسار توسط مراجع قضایی، ۱۴۸ میلیارد ریال از طریق گذشت شکات و آورده خانواده زندانیان و ۳۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع مختلف در اختیار ستاد مردمی دیه قرار گرفت.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز با بیان اینکه از میان ۱۸ زندانی آزاد شده، یک نفر خانم و بقیه آقا هستند، توضیح داد: ۱۱ نفر از این زندانیان، بدهکاران مالی، ۶ نفر بدهکار مهریه و یک نفر نیز به دلیل نفقه در زندان به سر می‌بردند. در حال حاضر ۴۰۸ زندانی جرائم غیرعمد در زندان‌های استان هستند که ۳۷ نفر آنها را بانوان تشکیل می دهند.

مقدسی با اشاره به استقبال خوب مردم و خیرین از پویش نذر آزادی، اذعان کرد: این پویش به منظور آزادی ۷۲ زندانی جرائم غیرعمد در استان البرز آغاز شده است و هر شخصی با هر مبلغی، حتی یک هزار تومان، می‌تواند در این طرح مشارکت کند و در ثواب آن سهیم باشد.

وی اعلام کرد: خیرین می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت  ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۴۴۴۰۳  و یا شماره حساب  ۰۱۲۵۲۵۲۵۲۵۰۰۲ نزد بانک ملی ایران و به نام ستاد مردمی دیه استان البرز واریز کنند. خیرین می توانند به دفتر ستاد مردمی دیه در شهر کرج، مهرویلا، انتهای بلوار انوشیروان شرقی (پس از ساختمان نظام مهندسی) نیز مراجعه کنند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: نیکوکاران، مردم نوعدوست و علاقه مندان به مشارکت در این امر خداپسندانه می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۶ و ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۹ در ساعات اداری تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=41187

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.