به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، محمد انصاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴، آن را حرکتی کلیدی در راستای تحول در عرصه اقتصادی کشور و استان البرز عنوان و بیان کرد: انتخاب این شعار، گویای آن است که رهبر معظم انقلاب به درستی مهمترین نیاز بخش اقتصادی کشور را مورد اشاره قرار داده اند.
وی تحقق این شعار را مستلزم توجه به شاخص های مختلفی تولید مانند تامین مواد اولیه، نقدینگی و نوسازی ماشین آلات دانست و تاکید کرد: رونق تولید در نهایت منتج به رفع مشکلات معیشتی و گشایش در زندگی روزمره مردم خواهد شد که یکی از اساسی ترین، ضروری ترین و بنیادی ترین اقدامات سرمایه گذاری در حوزه مولد جامعه است.
مدیرکل صمت استان البرز با بیان اینکه قطعا مشارکت مردم در این حوزه یکی از ارکان مهم در کنار سرمایه گذاری های بخش دولتی و تعاونی خواهد بود، اذعان کرد: سرمایه گذاری نیاز ضروری بخش اقتصاد است که متعاقب آن، رونق تولید نیز رقم می خورد لذا اگر ما به دنبال تولید پایدار هستیم تنها با حصول سرمایه های مردمی در این بخش نتیجه مطلوبی خواهیم گرفت.
انصاری گفت: با تقویت تولید، رشد اقتصادی نیز محقق خواهد شد؛ در برنامه هفتم توسعه برای اقتصاد کشور به طور متوسط در سال باید نرخ رشد حدود ۸ درصدی هدفگذاری شود. در این برنامه هدفگذاری سهم صنعت ۸.۵ درصد و برای سایر بخش ها مانند معدن و صادرات غیرنفتی هم اعداد خاصی پیش بینی شده است.
وی افزود: در مجموع، کشور باید به رشد اقتصادی تعیین شده در پایان برنامه دست یابد که بهبود وضعیت معیشت مردم را در پی دارد؛ یکی از شاخص های رشد اقتصادی، پایداری عوامل تولید یعنی تامین به موقع مواد اولیه، نوسازی ماشین آلات و مواردی از این دست هستند که می توانند به پایداری تولید کمک کنند.
مدیرکل صمت استان البرز با بیان اینکه بخش صنعت و تولید کشور و البرز سال ویژه ای را پشت سرگذاشت، افزود: در حوزه تامین ارز و مراودات اقتصادی با موانع و محدودیت هایی مواجه شدیم که سبب شدند بخش تولید در حد ایده ال خود را نشان ندهد اما در بعضی از شاخههای صنعتی مانند حوزههای دانش بنیان و دارویی، البرز عملکردی درخشان داشت.
انصاری به برنامه های سال سرمایه گذاری برای تولید در البرز نیز اشاره کرد و گفت: مجموعه مسئولان استان مصمم به تحقق شعار سال هستند؛ بر همین اساس ضمن تقویت کمیته های تخصصی، تشکیل کارگروه سرمایهگذاری برای تولید در اداره کل صمت، در کنار همه کمیتههای تخصصی فعالیت خواهند داشت.
وی ادامه داد: این اداره کل در نظر دارد در این کارگروه به خوبی نقش آفرینی کند، از طرفی پیگیری پروژه های نیمه تمام صنعتی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد نیز در دستور کار قرار گرفته است. با مشارکت وزارت اقتصاد و دارایی درصدد رفع گره از مشکلات صنایع راکد هستیم و قصد داریم برای حداقل ۱۲۰ واحد صنعتی که دچار این عارضه شدند برنامهریزی کنیم.
مدیرکل صمت استان البرز با اشاره به تجربه سال های اخیر و با بیان اینکه با احیای واحدهای صنعتی حداقل ۳ هزار نفر مشغول به کار خواهند شد، به اقدامات انجام شده برای نوسازی و راه انداری واحدهای راکد صنعتی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال قبل توانستیم ۱۰۴ واحدصنعتی بزرگ، متوسط و کوچک استان را احیا کنیم که حجم سرمایه گذاری در این بخش، ۲۷ هزار میلیارد ریال بود.
انصاری تاکید کرد: در این مدت ستاد تسهیل استان ۱۲۱ جلسه مستمر برای رفع گره از مشکلات صنایع استان برگزار کرده که بالغ بر ۷۰۰ مصوبه در این زمینه داشتیم که رکورد جدیدی است. حدود ۹۴ درصد مصوبات ستاد تسهیل استان در سال گذشته عملیاتی شد.
انتهای پیام/