به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، جعفر داراب خانی، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز گفت: بر اساس پژوهش های انجام شده، ریشه اغلب مشکلات اجتماعی، شخصی و رفتاری انسان، در ضعف یادگیری مهارت های پایه اجتماعی است لذا کارگاههای آموزشی مهارتهای اجتماعی برای مربیان مهدهای کودک و پیش دبستان استان البرز برگزار می شود.
وی با بیان اینکه مهم ترین دوران یادگیری غیرمستقیم این مفاهیم، سنین دو تا هفت سالگی و طلایی ترین دوران رشد شخصیت، بین سه تا پنج سالگی است عنوان کرد: به همین منظور، انجام برنامه ارتقای دانش، نگرش و مهارت والدین و مربیان به منظور رشد و تربیت صحیح نسل آینده ساز جامعه با رویکرد پیشگیری از ابتلا به آسیب های اجتماعی در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز خاطرنشان کرد: در این کارگاه ها که به صورت مجازی برگزار می شود، قانون حمایت از کودکان، مدیریت هیجانات و مهارت های اجتماعی پایه، بازی های هدفمند، مهارت ارتباط مؤثر با کودکان، بررسی و تحلیل نیازهای کودکان و… به مربیان آموزش داده می شود.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز اظهار کرد: در این دوره ها که از زمستان سال ۹۹ آغاز شد و در سال جاری نیز استمرار دارد، ۲۵۰ مربی در ۱۸ کارگاه ( بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر ساعت) آموزش دیدند.
انتهای پیام/