به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، عمار ایزدیار، عضو شورای اسلامی شهر کرج امروز در جلسه کمسیون تلفیق شورای شهر مطرح کرد: باید بپذیریم که خود ما هم با یکدیگر یکدست و یکصدا نیستیم و یکسری افراد در شورای شهر هزینه می دهند و خراب می می شوند و عده دیگر از آن بهره برداری می کنند. مدیران مناطق نوک پیکان مراجعات هستند اما برای اجرای برنامه های کوچک اختیاری ندارند.
وی با اشاره به اینکه از سوی دیگر برای نظافت فرهنگسراها از مدیران مناطق درخواست کمک می شود، ضمن ارائه پیشنهادی مبنی بر اینکه حوزه نرم افزاری فرهنگسراها در اختیار سازمان فرهنگی باشد و حوزه سخت افزاری آن به مناطق واگذار شود، افزود: سازمان فرهنگی با توجه به ساختار سازمانی که در حوزه فنی و عمرانی دارد، توانایی تعمیر و نگهداری این حجم از ابنیه در اختیار را ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه در این راستا یا باید تفکیک حوزه نرم افزاری و سخت افزاری صورت گیرد تا این ساختار تقویت شود، گفت: بسیاری از امور فرهنگی دیربازده یا در برخی مواقع بی اثر هستند اما چون وظیفه داریم و معتقد به درست بودن آنها هستیم، انجام می دهیم، مطرح کرد: با توجه به اینکه مقداری از حوزه اجتماعی و آموزش های شهروندی فاصله گرفته ایم، باید ورود جدی به این عرصه صورت گیرد.
ایزدیار گفت: اقدامات حوزه روابط عمومی و فرهنگی سازمان سیما و منظر باید به سازمان فرهنگی متصل شود اما تاکنون این جوین شدن به صورت کامل اتفاق نیفتاده است. سازمان های مذکور بعضا یکسری اقدامات خودجوش را انجام می دهند که مشکلی ندارد اما باید با سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج به عنوان سیاستگذار حوزه فرهنگی هماهنگ باشند که تا امروز آنچنان که باید و شاید این امر صورت نگرفته است.
خبرنگار: مینا صدیقیان
انتهای پیام/










