به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، شهرام علیمحمدی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی البرز، در نشست هماندیشی با بهرهبرداران و سامانههای رزرواسیون خانهمسافر در البرز گفت: اکنون تراز مهمانپذیری استان شاید ۱۵،۱۶ باشد ولی باید به پنج استان برتر کشور تبدیل شود.
وی اذعان کرد: نهایت تسهیل در صدور مجوز را خواهیم داشت تا حاشیه امنی برای فعالان ایجاد شود. تاسیسات هرچند از لحاظ امکانات خوب و عالی باشند و در حد هتلها امکانات ارائه دهند، اما باید مجوز داشته باشند. در ایران کوچک باید از ظرفیتهای گردشگری نهایت استفاده را کرد تا از استان معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی البرز با تاکید بر اینکه این موضوع به جز با همیاری بخش خصوصی به ویژه در مناطق ییلاقی حاصل نمیشود عنوان کرد: البرز سی و یکمین استان کشور از لحاظ تقسیمات جغرافیایی و دارای پتانسیلهای طبیعی، تاریخی و کشاورزی مناسبی است. آنچه باعث افت و ضعف گردشگری در البرز می شود، نبود زیر ساختهای اقامتی دارای مجوز است.
علی محمدی اقزود: در این زمینه ظرفیتهای خوبی در البرز وجود دارد که به خوبی استفاده نشده است. واحدهای اقامتی که بدون مجوز و خارج از چارچوب فعالیت میکنند، تهدیدهایی هستند که باید به فرصت تبدیل شوند. استانهای همجوار چندهزار خانهمسافر ثبت شده دارند اما البرز با وجود ظرفیت هایی همچون خانه مسافرها و ویلاهای مناطقی مانند کردان، چنین شرایطی ندارد.
وی با اشاره به اهمیت امنیت حوزه گردشگری، اظهار کرد: مسافر نباید در این حوزه دغدغهای داشته باشد. با توجه به اینکه البرز در بسیاری موارد مقصد تعطیلات پایتختی هاست، دوست داریم ۴۸ ساعت آخر هفته اقامت خوبی برای مسافران فراهم شود اما در این زمینه باید زیر ساختهای حوزه خانهمسافر را افزایش دهیم.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی البرز خاطرنشان کرد: گردشگری یک صنعت فرابخشی است و به تنهایی نمیتواند به سرمنزل مقصود برسد، بنابراین باید تمام بخشها در کنار هم باشند و تعامل خوبی در این زمینه وجود داشته باشد.
علی محمدی با بیان اینکه البرز تنها استان چهار فصل کشور است، اذعان کرد: پیست دیزین به عنوان منطقه ای برفی با ۴۵ دقیقه فاصله از شهر، جاده کرج_کندوان به عنوان چهارمین جاده زیبای جهان و رودخانه بی نظیر کرج در این استان واقع شده اند. مناطق ییلاقی مانند کردان و… نیز می توانند از لحاظ تفریحی مورد استقبال قرار گیرند.
وی یادآور شد: این استان در محور مواصلاتی جاده ابریشم قرار دارد و وجود کاروانسراهایی مثل شاهعباسی یا ینگی امام در ساوجبلاغ حاکی از این است که این استان سبقه فعالیت بالایی در حوزه گردشگری دارد. باغهای پسته و زعفران مرغوب در نظرآباد از لحاظ گردشگری کشاورزی و تپه ازبکی با قدمت بسیار بالا از جمله جاذبههای گردشگری استان هستند.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی البرز در پایان مطرح کرد: مهم ترین شهرستان ما از لحاظ گردشگری، ساوجبلاغ است و ظرفیتهای شهرستان هایی همچون طالقان نیز بسیار عظیم هستند و از لحاظ بومگردی میتوانند بسیار مورد استقبال باشند.
انتهای پیام/