به گزارش دیده بان البرز، حمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی خبر داد: نیروگاه خورشیدی ۵۰ کیلووات با نظارت و طراحی اعضای هیات علمی این پژوهشگاه به منظور تامین ۲۰ درصد از مصارف برق پژوهشگاه از انرژی خورشیدی در زمینی به مساحت ۸۰۰ مترمربع طراحی، احداث و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی ادامه داد: انتظار می رود احداث این نیروگاه به کاهش مصارف برق فسیلی به میزان ۹۰ هزار کیلووات ساعت و نیز کاهش تولید گازهای گلخانه ای به میزان ۶۵ تن گاز CO2 در سال، معادل با ظرفیت پالایش ۶ هکتار فضای سبز منجر شود.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به تجربیات و وجود نیروهای متخصص در حوزه نیروگاه خورشیدی در این مجموعه اعلام کرد: این پژوهشگاه آماده همکاری با صنایع و سازمان ها در خصوص احداث و نیز ارائه مشاوره های تخصصی در خصوص طراحی، راه اندازی و نظارت بر پروژه های نیروگاه خورشیدی در کشور است.
گفتنی است پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان قدیمیترین و با سابقهترین مرکز تحقیق و توسعه در زمینه انرژیهای تجدید پذیر، علاوه بر بهرهگیری از سامانههای حرارتی خورشیدی و راهاندازی نیروگاههای فتوولتائیک برونسازمانی، چندین نیروگاه خورشیدی متصل و منفصل از شبکه را برای مصارف اختصاصی خود طراحی و اجرا کرده است.
انتهای پیام/