به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، فرزین بهنامی فر، مدیرکل اموراقتصادی و دارایی و نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان البرز در دیدار با سرمایه گذار خارجی از کشور کره جنوبی که در محل دفتر حوزه مدیریت اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز برگزار شد، از فعالیت ۱۲۰ شرکت سرمایه گذاری خارجی در استان البرز خبر داد.
وی در این دیدار به معرفی مرکز خدمات سرمایه گذاری خارجی استان البرز، خدمات قابل ارائه مرکز مذکور به سرمایه گذاران خارجی، معرفی فرصت ها، قابلیت ها و ظرفیت های استان البرز در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و … پرداخت.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان البرز با بیان اینکه طی فصل های اخیر این استان رتبه های برتر در بهبود محیط کسب و کار در سطح کشوری را کسب کرده است، عنوان کرد: در سال گذشته ۶۶ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در حوزه تولید لوازم آرایشی توسط شرکت سرمایه گذاری خارجی از کشور ایتالیا در استان البرز انجام شده است.
بهنامی فر با اشاره به فعالیت سه سرمایه گذار خارجی از کشور کره جنوبی در حوزه های تولید دارو، صنعتی و تولید فلزات و لوازم آرایشی در استان البرز، گفت: مجوز سرمایه گذاری پس از تصویت هیات سرمایه گذاری خارجی با امضای وزیر امور اقتصادی و دارایی صادر می شود.
وی افزود: بر این اساس تضامینی در راستای فراهم کردن امکان خروج سود حاصل از کسب وکار و اصل و سود از کشور، تامین ریسک های غیرتجاری، جبران خسارت در راستای تامین سود سرمایه گذار و … به سرمایه گذاران خارجی داده می شود.
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان البرز با بیان اینکه سرمایه گذاری های خارجی مشمول این قانون از همه حقوق، حمایت ها و تسهیلاتی که برای سرمایه گذاری های داخلی موجود است، به طور یکسان برخوردار می شود، اظهار کرد: مرکز خدمات سرمایه گذاری خارجی البرز آمادگی و حمایت خود را از سرمایه گذاران خارجی برای تسهیل گری در حوزه های مختلف اعلام می کند.
مهنامی فر اعلام کرد: امور اداری، گمرکی، مالیاتی، وضعیت اقامت سرمایه گذاران خارجی و نیروی انسانی مورد نیاز آنها و همچنین استفاده از ظرفیت فرودگاه پیام که منطقه ویژه اقتصادی در استان البرز از جمله حوزه های مورد حمایت مرکز سرمایه گذاری خارجی جهت انجام امور مرتبط با صادرات و واردات هستند.
انتهای پیام/










