به گزارش خبرنگار دیده بان البرز، محمدصادق خیاطیان یزدی، رئیس و عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری امروز در آئین رونمایی از محصولات دانش بنیان حوزه های فناوری اطلاعات و دارو که در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برگزار شد، گفت: ما همواره از مناطق ویژه اقتصادی و آزاد انتظار داریم که بیشتر به سمت تولید دانش بنیان و محصولات فناوری بالا حرکت کنند.
وی از استقرار بیش از ۳۲ شرکت دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی پیام خبر داد و مطرح کرد: هر یک این شرکت ها یکسری برنامه های توسعه ای برای آینده، با رویکرد تبدیل شدن این منطقه به قطب اقتصاد دیجیتال کشور دارند که این موضوع نوید دهنده اتفاقات مبارک برای شرکت های دانش بنیان، محققان و پژوهشگران است.
رئیس و عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وظیفه این صندوق را حمایت از شرکت های دانش بنیان به صورت مالی و غیرمالی عنوان کرد و با اشاره به اینکه این حمایت ها در قالب ۷۷ نوع خدمت صورت می گیرد، افزود: بسته رشد تولید محصولات دانش بنیان نیز طراحی شده و در حال اجراست که شرکت هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند، موفق به اخذ این مصوبه شدند.
خیاطیان با اشاره به «مهار تورم، رشد تولید» به عنوان شعار سال اظهار کرد: شرکت های دانش بنیانی که بتوانند دو برابر نسبت به سال گذشته رشد تولید داشته باشند، مشمول این بسته حمایتی می شوند. در حوزه اشتغالزایی نیز، دولت برنامه جدی دارد و در قانون بودجه سال جاری، منابع خوبی را در نظر گرفته و بانک ها مکلف هستند، با معرفی این صندوق، تسهیلات اشتغالزایی را به شرکت های دانش بنیان اعطا کنند.
وی با بیان اینکه فرآیند این امر آغاز شده و در حال حاضر با ۱۰ بانک همکاری می شود، خاطرنشان کرد: امید است منابع در نظر گرفته شده به مبلغ حدود پنج هزار میلیارد تومان، برای حمایت از اشتغال شرکت های دانش بنیان محقق شود. با توجه به اینکه در حوزه توسعه ظرفیت و طرح های ایجادی، شرکت های دانش بنیان، پس از دارا شدن قابلیت تولید انبوه، نیاز به تکمیل ظرفیت دارند، در این زمینه نیز همراه آن ها هستیم.
رئیس و عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، صادرات شرکت های دانش بنیان را یکی دیگر از اولویت های این صندوق برشمرد و با اشاره به استقرار شرکت های توانمند در حوزه صادرات در منطقه ویژه اقتصادی پیام عنوان کرد: ما آمادگی داریم از شرکت هایی که در حوزه صادراتی توانمند هستند و توانایی ورود به این حوزه را دارند، حمایت های خوبی را به عمل آوریم.
خیاطیان اذعان کرد: ما می توانیم روحیه خودباوری و ما می توانیم را به وضوح در شرکت های دانش بنیان مشاهده کنیم. امروز گزینه روی میز ما، همین محصولات هایتک و پیشرفته ای هستند که در اختیار چند کشور دنیا بیشتر نیست و ما نسبت به آن ها تحریم هستیم اما این شرکت ها توانسته اند ما را از واردات آن ها بی نیاز و تحریم ها را تا حدودی بی اثر و خنثی کنند؛ ما نیز حمایت همه جانبه خود را از آن ها اعلام می کنیم.
خبرنگار: مینا صدیقیان
انتهای پیام/