• امروز : جمعه - ۷ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 December - 2024
6

بوفه مدارس؛ نقطه شروع بیماری کبد چرب در کودکان

  • کد خبر : 33430
  • 29 مهر 1403 - 8:53
بوفه مدارس؛ نقطه شروع بیماری کبد چرب در کودکان
یک فوق تخصص گوارش و کبد، از نقش بوفه مدارس در بروز بیماری کبد چرب گفت.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، عبدالرضا نوروزی، رئیس انجمن تغذیه بالینی ایران، اعلام کرد که چاقی و عوارض آن در ایران به سرعت در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌شود که با این روند، ایران در چند سال آینده به یکی از کشورهای با بالاترین نرخ چاقی در جهان تبدیل شود.

سید موید علویان، فوق تخصص گوارش و کبد، در توضیح بیشتر به تأثیر بوفه‌های مدارس اشاره کرده و گفت: بسیاری از بوفه‌ها مواد غذایی ناسالم مانند کیک‌های شیرین و روغنی را به کودکان عرضه می‌کنند که این می‌تواند عادت‌های غذایی نادرست را در آن‌ها شکل دهد.

تغذیه مناسب در مدارس نیازمند توجه ویژه است. با فرهنگ‌سازی و نظارت بر بوفه‌های مدارس، می‌توان گام‌های مؤثری در ارتقاء سلامت دانش‌آموزان برداشت. ارائه خوراکی‌های سالم و تشویق به عادات غذایی صحیح می‌تواند از بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب و دیگر مشکلات مرتبط با تغذیه نادرست پیشگیری کند.

منبع: سلامت نیوز

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=33430

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.