18:57:48
    امروز : جمعه - ۸ فروردین - ۱۴۰۴
17

بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور برگزار می شود

  • کد خبر : 3669
  • 28 بهمن 1399 - 12:07
بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور برگزار می شود
معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور اعلام کرد: بیست و دومین جشنواره ملی و استانی خیرین مدرسه ساز کشور، اسفند ماه سال جاری با حضور معاون رئیس جمهور برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز دکتر فاطمه مهاجرانی، معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در جلسه ای که امروز با حضور مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، مدیرکل نوسازی مدارس استان البرز و ریاست مجمع خیرین مدرسه ساز استان در اداره کل نوسازی مدارس البرز برگزار شد، از برگزاری بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور به صورن مجازی در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

وی بیان کرد: در راستای تکریم مقام ارزشمند خیرین نیک اندیش و به شکرانه سخاوت این عزیزان در انجام کار خیر همچون دوره‌های گذشته به نقش آفرینی خیرین مدرسه ساز در احداث بیش از ۳۰ درصد مدارس کشور طی دو دهه اخیر به عنوان یک افتخار ملی اذعان داریم.

معاون برنامه ریزی و توسعه مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: امسال به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا بیست و دومین جشنواره ملی و استانی خیرین مدرسه ساز کشور با حضور معاون رئیس جمهور و مقام عالی وزارت به صورت مجازی و همزمان در محل استانداری ها برگزار می شود.

مهاجرانی با اشاره به تحقق و افزایش تعهدات خیرین و داشتن سهم ۳۰ در صدی ساخت پروژه های آموزشی در دست اجرای این استان، به همت والای خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: این امر حاصل تعامل و هم افزایی بین سه ضلع مثلث اداره کل نوسازی مدارس، اداره کل آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز استان است.

وی به پویش ملی «من مادرم، بچه های ایران فرزند من» و رتبه بالای مشارکت های نقدی این پویش از سوی مردم شریف استان البرز اشاره و به تشکیل مجامع خیرین مدرسه ساز جدید نواحی و شهرستان های استان با توجه به نیازمندی ها و پتانسیل و ظرفیت خوب استان در جذب و هدایت خیرین بیشتر نیز تاکید کرد.  

محمد دلاوریان، مدیرکل نوسازی ومدارس استان البرز نیز در این نشست، علاوه بر ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته در استان اظهار کرد: دهه فجر امسال جمعا ۱۵پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه به همت والای خیرین مدرسه ساز استان، بالاترین تحقق تعهدات خیرین مدرسه ساز در سال جاری تا امروز را استان البرز به خود اختصاص داده است به بهره برداری از ۱۱ پروژه در قالب ۱۱۹ کلاس با زیر بنای ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۲۳۰ میلیارد ریال از محل مشارکت خیرین نیک اندیش استان نیز اشاره کرد.

مدیرکل نوسازی ومدارس استان البرز اذعان کرد: به یمن کمک های خیرین مدرسه ساز و زحمات مجمع خیرین استان و اداره کل آموزش و پرورش استان در جهت تحقق تعهدات خیرین مدرسه ساز، افزایش و جذب کمک های مردمی در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد ۴۵ درصدی را داشته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=3669

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.