به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نان، برنج و عمدتا کربوهیدراتهای تصفیه شده و بدون سبوس را به عنوان قوت اصلی مردم عنوان کرد و گفت: عموم مردم کشور حدود ۶۰ درصد از کالری دریافتی خود را از کربوهیدراتهای ناسالمی دریافت میکنند که از غلات سبوسدار تامین نمیشوند.
وی با تاکید بر سیاست وزارت بهداشت مبنی بر توجه ویژه به سبوس دارکردن غلات به ویژه نان بیان کرد: متوسط میزان مصرف روزانه نان هر فرد در کشور در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است و اگر بتوانیم حداقل ۵۰ درصد این نانها را از غلات و آرد سبوسدار برای مردم فراهم کنیم، هم در پیشگیری از بروز بیماریهای غیرواگیر موثر است و هم به واسطه فیبری که از طریق این غلات به بدن افراد میرسد در سلامت آنها نقش مهمی ایفا کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به برخی بیماریهای غیرواگیر متاثر از تغذیه نیز اشاره کرد و افزود: برخی از بیماریهای غیرواگیر مانند سرطان کولون و چاقی، رشد روزافزونی دارند که یکی از دلایل بروز و افزایش آنها عدم مصرف فیبر کافی، عدم تحرک و سایر عادات غذایی نامناسب است؛ بنابراین یکی از مهمترین سیاستهای این وزارتخانه طی دو سال اخیر توجه به مسئله «نان کامل» یا به عبارت بهتر «نان سالم» بوده و هدف این است آردی که در اختیار نانواییها قرار میگیرد از نوع سبوسدار باشد.
انتهای پیام/