به گزارش دیده بان البرز، رحیم خاکی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز گفت: به منظور تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا نظارت در واحدهای پذیرایی شدت مییابد.
وی بیان کرد: واحدهای پذیرایی واقع در محورهای مواصلاتی گردشگری برای ارائه خدمات بهینه به گردشگران از تاریخ ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین ماه مورد نظارتهای دقیق و تلفیقی با شبکه بهداشت استان، پلیس و ناظران کنترل بازار قرار میگیرند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان را برای واحدهای پذیرایی که به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند، الزامی دانست.
انتهای پیام/