به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، علیرضا رحیمی، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج در نطق پیش از دستور یکصد و هشتاد و نهمین جلسه رسمی شورا با اشاره به اینکه قاعدتا شورای شهر سیاستگذاری و شهردار آنها را عملیاتی و اجرا می کند، گفت: خوش فکری مدیران این است که به منظور جلوگیری از هدررفت بودجه، برای رفع مشکلات مردم به صورت هدفمند پروژه تعریف کنند.
وی با اشاره به اینکه گاها این پروژه ها به پروژه های خوب و قابل تقدیر نیز تبدیل می شوند، مطرح کرد: با پیگیری های صورت گرفته در گذشته، چهارشنبه ها برای افتتاح پروژه های شهر کرج نامگذاری شدند اما به نظرم قدری در این امر تعلل شد، در صورتیکه می توان این افتتاحیه ها را ادامه داد و به صورت مستمر از آنها نتیجه گرفت، اما ظاهرا تمایلی نسبت به این موضوع وجود ندارد یا …، دلیل و علت آن را نمی دانم.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: پروژه هایی در شهر کرج آماده افتتاح و خدمت رسانی به شهروندان بوده اما همچنان معطل هستند که از جمله آنها می توان به مجموعه فرهنگی و تفریحی در اکبرآباد مهرشهر، مجموعه فرهنگی و رفاهی شهرداری در محمدشهر، دو زمین چمن مصنوعی، سه پارک در منطقه ۸ و خرید ۳۲ اتوبوس نو و بازسازی ۱۵ اتوبوس اشاره کرد.
رحیمی، شهربازی نبوت، فرهنگسرای الغدیر و سرای محله در طبقه فوقانی آن در آق تپه، کارخانه بازیافت نخاله های ساختمانی، ادامه خط ویژه اتوبوس که فاز اول آن افتتاح شده، سه سرای محله و زمین ورزشی و دو پارک در مناطق ۳ و ۱۰ را از دیگر پروژه های آماده افتتاح برشمرد و خاطرنشان کرد: می توانیم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که به صورت مستمر در روزهای چهارشنبه هر هفته این پروژه ها افتتاح شوند.
وی ضمن قدردانی از عملکرد اداره کل حقوقی شهرداری کرج، موفقیت در این حوزه را به معنای حفظ اموال و بیت المال دانست و عنوان کرد: تعداد پرونده های شهرداری کرج در مقایسه با کلانشهرها بیش از حد است و این تعدد پرونده یعنی عوامل برخی حوزه های اجرایی کم کاری یا کم غیرتی به حقوق شهری می کنند که این آسیب شناسی باید از طریق این اداره کل انجام و با عوامل انسانی خاطی برخورد شود.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج اذعان کرد: از ۲ هزار و ۶۰۰ پرونده در این اداره کل، ۳۹۵ پرونده تعیین تکلیف شده که ۷۹ درصد آنها به نفع شهرداری بوده است، این در حالی است که از سال ۹۰ تا ۹۸، ۶۲۹ فقره رای صادر شد که ۵۰ درصد آنها به نفع شهرداری بود. جلوگیری از اجرای احکام و توقیف فوری حساب های شهرداری به ازای رای های صادره هم صورت گرفته است.
رحیمی با اشاره به اینکه پرونده های دیوانی باید مورد دقت و پیگیری جدی تری قرار گیرند زیرا بسیاری از ضربه ها در آرای به ظاهر کوچک نهفته در دیوان است، مطرح کرد: حوزه املاک و مستغلات شهرداری نیز در حال تلاش بوده که رشد پروژه ها گواه این موضوع است. در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲۰ هزار مترمربع تملک شده و در حالیکه بودجه آن ۱۵۴ میلیارد تومان بود، ۴۷۰ میلیارد تومان هزینه شد.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲، ۹۰ هزار مترمربع تملک با ۲۱۸ درصد جذب و در سال جاری تا پایان آبان ماه نیز ۱۵۲ هزار مترمربع تملک با ۸۰ درصد جذب انجام شده است. در پروژه بزرگراه شمالی حدود ۸۴ هکتار معارض داشتیم که از سال ۸۴ تاکنون ۸۳ هکتار و طی دو سال اخیر نیز ۲۱ هکتار آزاد شده است. برخی بخش های شهرداری تلاش بسیاری دارند که با مشورت ها و سیاست های شورا نیز مطابقت دارد.
خبرنگار: مینا صدیقیان
انتهای پیام/