به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های استان البرز، طی مراسمی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان زندان ها، معاون قضایی و اعضا شورای قضایی استان البرز، مدیرکل توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان زندان ها و مسئولین اداره کل زندان های این استان که در سالن اجتماعات دادگستری البرز برگزار شد، از زحمات فرهاد بهرامی به عنوان سرپرست اداره کل زندان های این استان تقدیر و علی چهار محالی به عنوان مدیرکل این اداره معرفی شد.
جواد یاوری، معاون قضایی دادگستری استان البرز در این مراسم، ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید زندان های استان البرز گفت: در زندان با سه دسته از مددجویان مواجه هستم؛ دسته اول متهمان، دسته دوم محکومان مالی و دسته سوم محکومان کیفری. در خصوص دسته اول و دوم بحث فقط نگهداری موقت آنان مطرح است اما وظیفه اصلی سازمان زندان ها بازاجتماعی کردن دسته سوم مددجویان است.
وی مطرح کرد: زندان ها زمانی کارنامه موفقی خواهند داشت که دسته سوم مددجویان بازگشت بسیار کمی به زندان ها داشته باشند که در این راستا نهادهای دیگر به ویژه دادگستری باید کمک های مؤثری به زندان ها داشته باشند.
محمود ضیایی فرد، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان زندان ها نیز مطرح کرد: یکی از راه های نیکی کردن به خلق خدا به ویژه زندانیان که دچار آسیب شده اند، آموزش مهارت های شغلی است چرا که یکی از عوامل وقوع جرم بیکاری است.
ضیایی فرد با بیان اینکه توانمندسازی زندانیان و آماده سازی آن ها برای ورود به بازار کار و تحصیل درآمد حلال در پیشگیری از وقوع مجدد جرم بسیار موثر است، به انتقال زندان های استان البرز به خارج از شهر اشاره کرد و خواستار همکاری دستگاه های اجرایی البرز با مدیرکل زندان های این استان شد.
در ادامه این مراسم، علی چهار محالی، مدیرکل زندان های استان البرز با اشاره به نقش و قدرت رسانه ها و فضای مجازی، تقابل رسانه ای و جهاد تبیین را در بی اثر کردن توطئه های دشمن مثمر ثمر خواند و با اشاره به تراکم جمعیت کیفری استان البرز، استفاده از راهکارهای قانونی و ظرفیت های موجود در قانون آیین دادرسی کیفری و اعطای ارفاقات قانونی را از راه های موثر در کاهش جمعیت کیفری برشمرد.
وی عنوان کرد: زندانبانی یکی از عرصه های تخصصی دستگاه قضاست و به حکم قانون باید مجرمین را نگهداری کنیم و در کنار تامین نیازهای طبیعی یک انسان باید اصلاح و تربیت آن ها را نیز انجام دهیم که این امر بدون حضور کارکنان متخصص و کارکشته میسر نمی شود؛ با تکیه بر تجربه کارکنان این وظیفه خطیر را به سرانجام خواهیم رساند.
انتهای پیام/