به گزارش دیده بان البرز، علی ابراهیم زاده موسوی، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران امروز در آئین بزرگداشت استاد کریم ساعی، بنیانگذار علوم نوین منابع طبیعی در ایران که در دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد، گفت: هر روز که میگذرد، یاد و عظمت استاد ساعی بیشتر میشود و در صورت پرداختن و درک و توجه به این موضوع، بسیاری از موارد برای ما روشن میشود.
وی با اشاره به الگوهای خوبی همچون استاد ساعی در کشور، ادامه داد: دوره خدمت کاری این استاد پرتلاش کمتر از ۲۰ سال بوده اما وی در همین دوره کوتاه آثاری را بر جا گذاشته که همچنان ریشه دار و پایدار هستند. استاد ساعی سازمانهای مختلف و یک دانشکده را با امکانات، بضاعت، دانش و نگاه آن زمان ایجاد کرد.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: بر خلاف امروز که فارغ التحصیلان و اساتید جوان ما از اینکه بتوانند گامهایی این چنینی بردارند و ایده پردازی و خلاقیت داشته باشند مأیوس هستند، مرحوم ساعی ضمن خلق ایده و ایجاد تشکیلات و سازمان، آن را پیگیری و اجرا کرد و به ثمر رساند.
ابراهیم زاده موسوی با بیان اینکه در وجود استاد ساعی عشق به توسعه کشور وجود داشت، ادامه داد: سبز کردن و توسعه جنگل ها آرمان استاد ساعی بود و در همین مسیر نیز گام های موثری برداشت و تلاش های فراوانی انجام داد اما امروز همچنان نیازمند توسعه جنگلها و عدم از بین رفتن تشکیلات، علم، سازمان و فکر هستیم.
وی با بیان اینکه استاد ساعی به منظور تحقق اهداف مذکور، ساختار ایجاد و انسان تربیت کرد، یادآور شد: نگاه فعالیت و تلاش برای حل مشکلات کشور، یک الگوی جذاب است حال آنکه شاید این الگو را در هیچ دانشگاهی نتوان تدریس کرد. گام برداشتن در راستای امنیت زیستی کشور اقدام بزرگی به شمار میرود زیرا توسعه فرهنگی و اجتماعی، اقتصاد و اقتدار این کشور در آینده وابسته به امنیت زیستی و سپس امنیت غذایی است.
ابراهیم زاده موسوی اذعان کرد: این عرصه بسیار گسترده و بزرگ است و کار و فعالیت زیادی را میطلبد. دانشجویان این حوزه باید خلاقیت به خرج دهند زیرا وسعت حوزه زیستی را در هیچ حوزه علمی در کشور نداریم. اگر به همین منوال پیش برویم کشور با چالشهای بزرگی مواجه خواهد شد اما باید از این موضوع جلوگیری کرد.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: مرحوم ساعی رویهای منحصر به فرد را طراحی و مدل سازی کرد که اساتید و دانشجویان باید مدل وی را تکثیر کنند تا شاهد تحقق آرمان استاد ساعی باشیم که ایرانی سبز، باطراوت، پررونق و شاد بود.
انتهای پیام/