• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
2

جاعل عنوان دولتي در نظرآباد ‌در دام پلیس

  • کد خبر : 42838
  • 24 مهر 1404 - 13:11
جاعل عنوان دولتي در نظرآباد ‌در دام پلیس
فرمانده انتظامي شهرستان نظرآباد از دستگيري متهمي که با جعل عنوان دولتي 120 ميليارد ريال از شهروندان کلاهبرداري کرده بود خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سرهنگ حسين حسنوندي گفت: در پي وقوع چندين مورد کلاهبرداري سريالي با شيوه و شگرد غصب عنوان قضات ديوان عالي و فريب افرادي داراي پرونده در مراجع قضايي کشور، با حضور شکات و در دست داشتن حکم جلب فرد مذکور، بررسی موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران کلانتري ۱۱ مرکزي قرار گرفت.

 وي افزود: در اين راستا يک تيم اطلاعاتي و عملياتي منسجم تشکيل و محل اختفای متهم فراري شناسايي و متهم در يک عمليات غافلگيرانه دستگير و به مقر انتظامي منتقل شد. در بازرسي بدني از اين متهم تصويري از کارت شناسايي جعلي رويت و مشخص شد متهم با همين شگرد و اقدام به جعل عنوان دولتي، از شهروندان اخاذي و کلاهبرداري مي کرده است.

فرمانده انتظامی نظرآباد با اشاره به اينکه متهم تاکنون به ۱۲۰ ميليارد ريال کلاهبرداري به همين شيوه از شهروندان اعتراف کرده است، افزود: پرونده مقدماتي در اين خصوص تشکيل و به دادسرا ارسال و پس از صدور قرار مناسب، متهم روانه زندان شد. شهروندان به هر ادعايي اعتماد نکنند و از طريق راه هاي رسمي هويت فرد را راستي آزمايي کنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را دراسرع وقت از طريق تلفن ۱۱۰ با پليس در ميان بگذارند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=42838

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.