• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
4
رئیس دانشگاه خوارزمی:

شما آینده سازان این کشور، به ایران و ایرانی بودن پشت نکنید

  • کد خبر : 42495
  • 29 شهریور 1404 - 9:11
شما آینده سازان این کشور، به ایران و ایرانی بودن پشت نکنید
رئیس دانشگاه خوارزمی خطاب به دانش آموختگان این دانشگاه گفت: شما آینده‌سازان این سرزمین هستید و ما نیز همواره به شما می‌بالیم بنابراین هرگز به ایران و ایرانی بودن پشت نکنید.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، بیژن عبدالهی، رئیس دانشگاه خوارزمی در آیین هفتادوسومین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه خوارزمی که با حضور دانش‌آموختگان، خانواده‌ها و اعضای هیئت علمی در پردیس کرج برگزار شد، دانشگاه را خانه‌ای بزرگ و پرافتخار دانست و خطاب به دانش آموختگان تأکید کرد: این مراسم نه به عنوان پایان راه بلکه مرحله ای نوین از زندگی شماست.

وی با بیان اینکه این لباس دانش‌آموختگی نماد فرهیختگی، بالندگی و رشدی است که طی سال‌های تحصیل به دست آورده‌اید، به قدمت ۱۰۷ ساله دانشگاه خوارزمی اشاره و بیان کرد: عظمت این دانشگاه تنها در بناها و تاریخ آن نیست، بلکه در شخصیت‌ها و دانش‌آموختگانی است که نقش‌آفرینی گسترده‌ای در ایران و جهان داشته‌اند.

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: بزرگی و پیشرفت هر کشور نه به منابع زیرزمینی، بلکه به نسل جوان آن وابسته است و امروز شما متمایزکننده ایران فردا خواهید بود و این مجموعه آموزشی و علمی افتخار می کند که شما را به عنوان عضوی از خانواده خود بداند بنابراین شما هم هر جایی از این سرزمین پهناور و این کره خاکی که باشید، همچنان بخشی از این خانواده هستید.

عبدالهی با تأکید بر هویت ملی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان ادامه داد: ارتباط خود را با دانشگاه قطع نکنید و پایبند ارزش‌های بزرگ آن بمانید. ایران به شما افتخار می‌کند و شما باید این افتخار را حفظ کنید، شما آینده‌سازان این سرزمین هستید و ما نیز همواره به شما می‌بالیم بنابراین هرگز به ایران و ایرانی بودن پشت نکنید.

دانشجویان امروز، سرمایه های فردا

ایمانی، معاون فرهنگی دانشگاه خوارزمی نیز در ادامه با تاکید بر تصمیم‌گیری آگاهانه و دوراندیشانه در جشن دانش‌آموختگی، امشب پایان آموختن و پرورش نیست؛ بلکه آغاز مرحله‌ای تازه در مسیر زندگی است. آموزش و یادگیری تا پایان عمر ادامه دارد و نگاه ما به زندگی باید راهبردی، عمیق و مبتنی بر علم و آگاهی باشد. تصمیم‌گیری‌های ما باید همچون الگوی اهل بیت(ع) بر اساس علم، بصیرت، صبر و دوراندیشی باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پرهیز از شتابزدگی و سطحی‌نگری، شرط اساسی برای ساختن آینده‌ای موفق است. ملت ایران به نسل جوان و فرهیخته خود امید بسته است، دانشجویان امروز سرمایه‌های فردای کشور هستند و باید با اعتماد به نفس، آگاهی و تلاش مداوم در عرصه‌های زندگی، جامعه و کسب‌وکار حضوری پررنگ و اثرگذار داشته باشند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=42495

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.