به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سلیمان رزاقی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز گفت: پرونده قاچاق کالای پزشکی اعم از ماساژور برقی و … به ارزش ۸ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ساوجبلاغ رسیدگی شد.
وی عنوان کرد: شعبه رسیدگیکننده با توجه به مدارک موجود در پرونده و عدم ارائه اسناد گمرکی، اتهام انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالای پزشکی کشف شده، متخلف را به پرداخت ۸ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل یک برابر ارزش کالا محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز خاطرنشان کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج)، این کالای پزشکی را هنگام بازرسی از یک انبار غیرقانونی به ظن قاچاق کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
انتهای پیام/










