17:27:57
5

نظارت با طعم سلامت؛ آمارها از چه می‌گویند؟

  • کد خبر : 39970
  • 26 فروردین 1404 - 12:31
نظارت با طعم سلامت؛ آمارها از چه می‌گویند؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: رشد شاخص های نظارتی چهار سال اخیر موجب تشدید کنترل بازار محصولات سلامت محوردر البرز شده است.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، دکتر مریم دایی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در خصوص پایش و نظارت های این معاونت در بخش های غذا، دارو و تجهیزات پزشکی گفت: پایش و نظارت بر شرکت‌های پخش، داروخانه‌ها و کارخانجات تولید دارو، الکل و ملزومات دارویی در سال ۱۴۰۰، یک هزار و ۶۴۷ مورد بوده است.

وی افزود: این عدد در سال ۱۴۰۳ به ۶ هزار و ۴۰۴ مورد رسیده و این رشد چشمگیر نظارت ها، نشان‌دهنده بهبود کنترل کیفیت و توزیع دارو و ملزومات دارویی است. در خصوص بازرسی از سطح عرضه محصولات سلامت‌ محور در راستای پیشگیری از قاچاق، تعداد بازرسی‌ها از سه هزار و ۲۴۹ مورد در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه آمار مذکور نیز نشان‌دهنده تشدید کنترل بازار محصولات سلامت‌محور است خاطرنشان کرد: افزایش این شاخص در سطح بالا نشان‌دهنده بهبود ساختارهای نظارتی و افزایش شفافیت در بازار سلامت است.

دکتر دایی خصوص نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی در شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده نیز با بیان اینکه این نظارت‌ها از ۳۹۶ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۶۷۸ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، با اشاره به پایش و نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی در استان اذعان کرد: تعداد این نظارت‌ها از دو هزار و ۲۰۰ مورد در سال ۱۴۰۰ به سه هزار و ۷۹۵ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش نظارت بر صنایع غذایی می‌تواند به کاهش تخلفات و افزایش کیفیت محصولات کمک کند، در خصوص پایش و نظارت بر واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی بیان کرد: این شاخص از ۵۳۰ مورد در سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۷۰ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و بیانگر افزایش توجه به کیفیت و ایمنی محصولات آرایشی و بهداشتی است اما بر حفظ روند نظارتی تاکید داریم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در خصوص پاسخگویی به شکایات حوزه غذا و دارو در استان خاطر نشان کرد: تعداد شکایات رسیدگی شده از ۸۷۰ مورد در سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۴۳۴ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و نشان دهنده بهبود فرآیندهای نظارتی و افزایش آگاهی عمومی نسبت به حقوق شهروندی در حوزه سلامت است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=39970

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.