20:18:58
    امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
11
رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره):

همواره شاهد ضعف در زمینه شبکه سازی در کشور هستیم

  • کد خبر : 24773
  • 03 دی 1402 - 13:05
همواره شاهد ضعف در زمینه شبکه سازی در کشور هستیم
رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به عدم مقوله شبکه سازی شدن نقش آفرینان حوزه های مختلف به ویژه کشاورزی، گفت: توسعه هر فعالیتی، نیازمند تشکیل یک شبکه است در حالی که همواره شاهد ضعف هایی در زمینه شبکه سازی در کشور هستیم.

به گزارش دیده بان البرز، داوود میررحیمی، رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وزارت جهاد کشاورزی امروز در آئین افتتاح هفتمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان که در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، اذعان کرد: توسعه هر فعالیتی، نیازمند تشکیل یک شبکه است در حالی که همواره شاهد ضعف هایی در زمینه شبکه سازی در کشور هستیم.

وی با اشاره به برگزاری کنگره‌ها، همایش‌ها و رویدادها و عدم توجه به مقوله شبکه ای شدن نقش آفرینان در حوزه‌های مختلف به ویژه کشاورزی، شبکه سازی را یکی از اهداف برگزاری این کنگره ملی دانست و عنوان کرد: طی چند سال گذشته تلاش کردیم تا با برگزاری کنگره های مختلف، این شبکه را حفظ کنیم.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وزارت جهاد کشاورزی، استفاده از یافته های تحقیقاتی را به عنوان یکی دیگر از اهداف برگزاری این کنگره عنوان و بیان کرد: تلاش ما بر این است تا با برگزاری نخستین رویداد فناوری‌های شیلاتی در روز پنجم دی ماه زمینه حرکت مؤثر در بحث کسب و کارهای نوپا در حوزه شیلات فراهم شود.

میررحیمی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت تأمین امنیت غذایی که وابسته به یافته‌های تحقیقاتی، کارآفرینی و فناوری‌هایی است که در عمل استفاده می‌شود، ادامه داد: طی سال های گذشته با کمک و کارفرمایی مؤسسه تحقیقاتی شیلات، پژوهش هایی را در زمینه زیست بوم‌های شیلات انجام داده ایم که امید است با برگزاری این رویداد در همان راستا گام‌های ارزنده ای برداریم.

وی همچنین با اشاره به وجود بیش از پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر مرز آبی در کشور و اختصاص حدود یک درصد از تولیدات حوزه کشاورزی به بخش شیلات، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان دهنده وجود ظرفیت‌های فراوان در این زمینه است. تلاش می کنیم تا با مدیریت سازمان تحقیقات در حوزه علمی، زمینه افزایش ضریب نفوذ فناوری‌ها و یافته‌های تحقیقاتی به مزارع فراهم شود.

میررحیمی هدف از برگزاری نخستین رویداد فناوری های شیلات را برقراری ارتباط میان کارآفرینان و صاحبان ایده‌ها و فناوری‌های نوین و استفاده از طرفیت های آنان دانست و گفت: چنانچه نتیجه برگزاری این رویدادها افزایش تولید ثروت نباشد، اهداف ما محقق نخواهد شد. استان البرز می تواند نقش کلیدی خود را به عنوان قطب علم و فناوری در حوزه کشاورزی دنبال کند.

وی ادامه داد: پایه توسعه پایدار بر مبنای توسعه منابع انسانی است و مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) با وظایفی در حوزه تقویت مدیران آینده بخش کشاورزی، تقویت کشاورزان آینده و پرورش دهندگان شیلاتی آینده کشور تلاش می‌کند آینده بخش کشاورزی را از این منابع تأمین کند. امید است فعالیت‌هایی که به توسعه این مهم می‌انجامد در حوزه شیلات و آبزیان هم افزایش یابد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=24773

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.