• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
5
رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرج:

کرج به مرتفع‌ترین نردبان آتش‌نشانی استان مجهز می‌شود

  • کد خبر : 39017
  • 22 اسفند 1403 - 9:12
کرج به مرتفع‌ترین نردبان آتش‌نشانی استان مجهز می‌شود
سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرج با حمایت‌های بی‌دریغ مدیریت شهری و شورای شهر، گام‌های بلندی برای تجهیز و نوسازی ناوگان خود برداشته است. ورود نردبان‌های پیشرفته و مرتفع، از جمله نردبان ۶۴ متری که بلندترین نردبان در استان البرز می‌باشد، نویدبخش تحولی چشمگیر در ارتقای ایمنی شهروندان کرجی‌ست.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، در راستای ارتقای سطح ایمنی شهروندان و تجهیز سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرج به مدرن‌ترین امکانات، اقدامات قابل توجهی در دوره ششم مدیریت شهری صورت گرفته است.

محمد یساولی، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، در گفت‌وگویی با تیم خبری جهاد تبیین، ضمن اشاره به حمایت‌های بی‌دریغ مدیریت شهری و شورای شهر، از ورود نردبان‌های پیشرفته و مرتفع به ناوگان آتش‌نشانی کرج خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در خصوص تجهیز سازمان، اظهار کرد: طی روزهای آتی، یک دستگاه نردبان ۳۲ متری از بهترین برندهای دنیا و با بالاترین کیفیت، وارد شهر کرج شده و به زودی در ایستگاه‌های عملیاتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج همچنین از نوسازی و بازسازی یک دستگاه نردبان ۳۲ متری دیگر خبر داد که پس از طی مراحل، به ناوگان آتش‌نشانی اضافه خواهد شد.

وی بیان کرد: اما مهم‌ترین خبر در این زمینه، انعقاد قرارداد برای خرید یک دستگاه نردبان ۶۴ متری‌ست که به گفته یساولی، بلندترین نردبان استان البرز خواهد بود.

یساولی تصریح کرد: ۲۵ درصد از مبلغ قرارداد به پیمانکار پرداخت شده و مراحل قانونی آن در حال انجام است.در سال ۱۴۰۴ شاهد تحویل و بهره‌برداری از این نردبان در ایستگاه‌های عملیاتی شهر باشیم.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، با اشاره به برنامه‌های آتی سازمان برای تجهیز ناوگان، گفت: در سال آینده، یک دستگاه نردبان ۴۲ متری دیگر نیز به ناوگان آتش‌نشانی اضافه خواهد شد.

طبق توضیحات رئیس سازمان، مشخصات فنی و تشریفات مناقصه این نردبان در حال انجام است و انتظار می‌رود در سال آینده امکان خرید این تجهیزات فراهم شود.

یساولی گفت: بر این اساس با اضافه شدن نردبان‌های مذکور، در مجموع پنج دستگاه نردبان به ایمنی شهر کمک خواهد کرد. افزایش این تجهیزات این درحالی‌ست که طبق گفته رئیس سازمان، آخرین نردبان ایمنی در سال ۹۵ خریداری شده بود.

وی تصریح کرد: در دوره ششم مدیریت شهری، زیرساخت‌های لازم برای خرید سه دستگاه نردبان و اورهال یک دستگاه نردبان فراهم شده است که این امر، نشان از توجه ویژه مدیریت شهری به ایمنی شهروندان دارد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: ورود این نردبان‌های پیشرفته، به ویژه نردبان ۶۴ متری، توان عملیاتی سازمان آتش‌نشانی کرج را به طور چشمگیری افزایش خواهد داد. این نردبان‌ها امکان دسترسی به ساختمان‌های بلندمرتبه و انجام عملیات اطفاء حریق و امداد و نجات در ارتفاعات را فراهم می‌کنند.

وی افزود: پر واضح است تجهیز سازمان آتش‌نشانی به امکانات مدرن و پیشرفته، از جمله نردبان‌های بلند، در شهری مانند کرج که دارای ساختمان‌های بلندمرتبه بسیار می‌باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است.

یساولی گفت: این تجهیزات به آتش‌نشانان کمک می‌کنند تا در مواقع اضطراری، به سرعت و با ایمنی بیشتری به محل حادثه دسترسی پیدا کرده و جان و مال شهروندان را نجات دهند که خوشبختانه مدیریت شهری کرج در این دوره شاهد تحولات ارزشمندی بوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=39017

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.