به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، حسین کلانتری خلیل آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این مجموعه برگزار شد، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه به دستاوردهای نظام طی ۴۶ سال گذشته اشاره و بر ایجاد ثبات، امنیت و تمامیت ارضی کشور، توسعه علمی و فناوری، افزایش مشارکت اجتماعی، ارتقای بینش سیاسی مردم و عدالتگستری در توزیع امکانات تأکید کرد.
وی در ادامه افزایش معنویت، ایستادگی در برابر استکبار و تسلیمناپذیری در برابر زورگویان را از دیگر ثمرات انقلاب اسلامی برشمرد و با اشاره به نقش دانشگاه در فرهنگ سازی و تمدنسازی، بیان کرد: این مجموعه صرفاً یک مرکز علمی، فناوری و آموزشی نیست، بلکه پایگاهی فرهنگساز و تمدن ساز است که باید در کشور بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در این حوزه پیشرو باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در خصوص برنامه های پیش بینی شده در دهه مبارک فجر در این دانشگاه اعلام کرد: بیش از ۲۲ مورد فعالیت برنامه ریزی شده که تا ۲۱ بهمن نیز ادامه دارد. از جمله این برنامه ها می توان به برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع تاثیرات انقلاب بر باورهای دینی جوانان، نکوداشت و تجلیل از ۳۵ نفر از جانبازان دوران دفاع مقدس، افتتاحیه مسابقه کتابخوانی نیایش از سری برنامه های چهارمین جشنواره امامت و مهدویت که روز گذشته با حضور دو هزار و ۳۰۰ نفر به صورت مجازی برگزار شد اشاره کرد.
کلانتری با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص علم و فناوری و جلسه تبیینی با موضوع دستاوردهای انقلاب با حضور تعداد زیادی از دستیاران آموزشی دانشگاه نیز خبر داد: برگزاری مراسم جشن پیروزی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۰ بهمن ماه در سالن اجتماعات شهید باهنر و افتتاح ۱۱ پروژه عمرانی در روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه در کرج، مهرشهر و ماهدشت از دیگر برنامه ها هستند.
برپایی نمایشگاه های عکس در البرز در دهه فجر
به گفته وی، برنامه ریزی های های لازم برای برگزاری نمایشگاه عکس ایران فرهنگی با حدود ۱۰۰ قطعه عکی از مفاخر فرهنگی، برپایی نمایشگاه دستاوردهای اساتید حوزه علمیه و دانشگاه آزاد در حوزه علوم انسانی با ارائه حدود ۸۰۰ اثر از ۱۴ تا ۱۸ بهمن در دانشگاه هوش مصنوعی، برپایی نمایشگاه عکس با موضوع بیان مشکلات دوران قبل از انقلاب از ۱۷ تا ۲۱ بهمن و نمایشگاه عکس از مقاومت تا پیروزی از ۱۳ تا ۲۱ بهمن در ساختمان مدیریت دانشگاه نیز انجام شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: جشنواره ورزشی ایران قوی از ۱۳ تا ۲۱ در محوطه دانشگاه، اجرای طرح شب های انقلاب هز شب در یک مسجد با سخنرانی یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه با موضوع دستاوردهای انقلاب، مسابقه عکس راهپیمایی بزرگ یوم الله ۲۲ بهمن نیز از دیگر برنامه ها هستند. امروز هم حدود ۱۶۰ نفر از دانشجویان آقا و ۲۱ بهمن نیز ۴۰۰ نفر دانشجوی خانم به اردوی راهیان نور و بازدید از مناطق جنگی اعزام می شوند.
کلانتری در خصوص پروژه هایی که روز یکشنبه ۲۱ بهمن در البرز افتتاح می شوند توضیح داد و گفت: این برنامه با کلنگ زنی یادمان شهدای دانشگاه که ۲۳ سال دست نخورده بود آغاز می شود. این یادمان در فضایی به مساحت حدود ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع بنا شده بود اما در سال های اخبر به مخروبه ای تبدیل شد و تصمیم بر بهسازی آن گرفتیم. پیش بینی شده بود این بهسازی با هزینه ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان انجام شود اما با تغییراتی که در طرح ایجاد شد، با هزینه ای حدود ۱۵ میلیارد تومان از منابع خیری و کمک های مردمی انجام می شود.
وی به افتتاح سردر ضلع شرفی دانشگاه با هزینه ای بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان نیز اشاره و بیان کرد: نبود یک سالن اجتماعات مناسب و تجهیزات یکی از مشکلات این دانشگاه بود که این موضوع نیز با هزینه ای حدود ۸ میلیارد تومان انجام می شود. کلنگ دو هنرستان مهارتی جواردانشگاهی با تجهیزات آزمایشگاهی بسیار قوی جهت استفاده دانشجویان در زمینی به مساحت ۱۱ هزار مترمربع و با هزینه ای حدود ۲۲۰ میلیارد تومان از منابع خیرین بر زمین زده می شود.
بازگردانی رشته پزشکی به دانشگاه آزاد البرز
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از زمین زدن کلنگ مجموعه آموزشی درمانی دانشگاه نیز خبر داد و گفت: پیش از این رشته پزشکی در دانشگاه موجود بوده اما از دست رفته لذا مقرر شده است، این رشته بازگردانی شود بنابراین باید شرایط آن فراهم شود. یک خیر مجموعه را به نیت همسر فوت شده اش احداث خواهد کرد. هیات علمی، امکانات، تاسیسات لازم موجود است تجهیزات هم تهیه می شود.
کلانتری همچنین از افتتاح دانشکده فرهنگ و زندگی خیرساز با هزینه ای حدود ۵۵ میلیارد تومان در این روز خبر داد و بیان کرد: در مهرشهر نیز چند پروژه افتتاح می شود. مرکز رشد دانشگاه را در این مکان مستقر کرده ایم و درکنار این مجموعه دو ساختمان سرای نوآوری کشاورزی و مواد نانو را نیز افتتاح می کنیم. در هر سرای نوآوری پنج شرکت مرتبط با حوزه مورد نظر مستقر می شوند و با تعامل و همکاری به فعالیت می پردازند و در نهایت به یک شرکت دانش بنیان تبدیل می شوند.
به گفته وی، افتتاح گلخانه میکروگرین (سبزی های سبز خوراکی کوچک و پرارزش، ارگانیک و بدون سموم و کود شیمیایی)، افتتاح مرکز فرآوری نان کامل در مهرشهر، یک مزرعه آموزشی تحقیقاتی و یک آزمایشگاه کشت بافت گرمسیری (مانند موز و انبه) با هدف ارسال به سیستان و بلوچستان نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده هستند.
احداث سه مدرسه خیری مشارکتی در هشتگرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به کمبود بذر در کشور و وارد کردن پنج درصد بذر مصرفی به ایران مطرح کرد: افتتاح گلخانه هوشمند هیبریدی با هدف تولید بذر در کشور، سالن ورزشی دانش آموزی سما در خیایان پیروزی شمالی با هزینه ای حدود دو میلیارد تومان نیز از جمله برنامه های ما در روز ۲۱ بهمن هستند. احداث سه مدرسه خیری مشارکتی در هشتگرد نیز در دستور کار است.برنامه ریزی های لازم برای احداث مدارس علوی، فاطمی و سعادت نیز انجام شده و در صورت همراهی و موافقت های لازم، انجام می شود.
کلانتری از افتتاح مجازی مجموعه فرهنگی رفاهی دانشگاه در شهر رودهن برای استفاده کارکنان، با هزینه ای حدود ۷۰ میلیارد تومان نیز خبر داد و اعلام کرد: ما به احداث ۱۰ واحد تجاری در داخل دانشگاه هم نیاز داریم که در صورت تمایل افراد واجد شرایط از شراکت و سرمایه گذاری در این خصوص استقبال می کنیم. مجموعه کتابخانه و برج فناوری دانشگاه قرار است در آینده احداث و سالن آمفی تئاتر دانشگاه نیز بازسازی شود.
وی در پایان از اصحاب رسانه خواست تا با حضور در اماکن مذکور، در پوشش برنامه های مذکور همکاری لازم را داشته باشند و با عکاسی و تصویربرداری از پروژه ها در انتشار اخبار و تصاویر مورد نظر به سمع و نظر مردم و دانشجویان تلاش کنند.
عکاس: اکبر علاقه بندی
خبرنگار: صدیقه صباغیان
انتهای پیام/










