• امروز : یکشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
33

تفاهم نامه واگذاری زمین برای احداث بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد امضا شد

  • کد خبر : 15210
  • 16 فروردین 1402 - 16:18
تفاهم نامه واگذاری زمین برای احداث بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد امضا شد
در نشستی با حضور مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و شهردار هشتگرد در فرمانداری ساوجبلاغ، تفاهم نامه واگذاری زمین به منظور احداث بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد امضا شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، همزمان با ایام مبارک ماه رمضان و در آستانه سالروز میلاد فرخنده امام حسن مجتبی (ع)، در نشستی با حضور مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و شهردار هشتگرد در فرمانداری ساوجبلاغ، تفاهم نامه واگذاری زمین به منظور احداث بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد امضا شد.

محمدرضا البرزی، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ در این نشست گفت: تحقق این رویداد مهم، اتفاق بسیار خوبی است که پس از مدت ها تلاش مسئولین منطقه و مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز، شهرداری و شورای اسلامی شهر هشتگرد، به عنوان یک هدف در مسیر خدمت به مردم منطقه در حوزه درمان محقق شده است.

وی افزود: از سنوات گذشته، راه اندازی بیمارستان تامین اجتماعی هشتگرد در دستورکار اعضای شورای اسلامی شهر و حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز قرار گرفت و توفیق پیدا کردیم با برگزاری جلسات متعدد، اختلاف نظرها و مواد قرارداد بین شهرداری هشتگرد و مدیریت درمان تامین اجتماعی البرز را مرتفع کنیم تا زمینه انعقاد قرارداد واگذاری زمین بدین منظور فراهم شود.

فرماندار شهرستان ساوجبلاغ عنوان کرد: زمینی که به منظور احداث این بیمارستان در اختیار مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز قرار می گیرد، ۱۷ هزار و ۹۲۰ مترمربع در شهرک کوثر واقع شده است و تا پنج هزار مترمربع نیز قابلیت افزایش دارد. امیدواریم بتوانیم یک مرکز درمانی مناسب در این منطقه احداث کنیم و خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم.

البرزی ضمن قدردانی از زحمات، پیگیری ها و حمایت های مستمر نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس، امام جمعه ساوجبلاغ و اعضای شورای شهر و شهرداری بیان کرد: با توجه به حمایت های خوب سازمان تامین اجتماعی، بی شک مشکلی در تامین بودجه و احداث این بیمارستان وجود نخواهد داشت و به زودی شاهد کلنگ‌زنی و احداث آن خواهیم بود.

داریوش طاهرخانی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز نیز در این جلسه گفت: در شهرستان ساوجبلاغ ۱۷۶ هزار نفر بیمه‌شده اصلی و تبعی به همراه ۳۰ هزار نفر بازنشسته و خانواده‌های آن ها سکونت دارند و در کنار این افراد، بیمه‌شدگان دیگری هم هستند که در آمار بیمه شدگان شهرستان محاسبه نشده اند اما در این شهرستان سکونت دارند و به آن ها نیز خدمات درمانی ارائه می شود.

وی افزود: برخی در حال اشتغال در شهرها و استان های اطراف بوده و برخی نیز بازنشستگان سایر مناطق کشور هستند که به این استان سفر کرده و در این شهرستان سکونت دارند. علاوه بر این، افرادی هم هستند که در تعطیلات به دلیل آب و هوای مناسب به این مناطق سفر می کنند. با لحاظ تمامی این موارد در شهرستان ساوجبلاغ با تعداد افراد بیمه شده بیشتری نسبت به آمار شعبه شهر هشتگرد مواجه هستیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز مطرح کرد: از سال ها قبل در این شهرستان یک بیمارستان وجود داشت که علیرغم تلاش ها و زحمات کارکنان، به لحاظ محدودیت های فیزیکی و خدمات، لازم بود یک مرکز درمانی متناسب با فضا و امکانات مناسب، در حد شأن و منزلت مردم منطقه به عنوان جایگزین آن احداث شود.

طاهرخانی خاطرنشان کرد: دکتر حدادی نماینده مردم شهرستان، بیش از سه سال به طور مستمر، پیگیر احداث بیمارستان تامین اجتماعی بود که با پیگیری های وی، مصوبه احداث بیمارستان جایگزین در شهر هشتگرد به تصویب هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی رسید و در فهرست پروژه های تکلیفی سازمان قرار گرفت.

وی افزود: از مرداد سال ۱۴۰۰ با تشکیل بیش از ۱۰ جلسه، این اقدام مهم به این مرحله رسید و علاوه بر این نشست های کارشناسی بسیاری نیز برگزار شد و کارشناسان شهرداری و مدیریت درمان استان با قرار گرفتن در کنار هم و هماهنگی لازم توانستند این تفاهم‌نامه را نهایی کنند. امیدواریم بتوانیم در اسرع وقت خدماتی که در شأن و نیاز مردم منطقه است را برای آنان در فضای مناسب فراهم کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=15210

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.