• امروز : دوشنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
21
شهردار گلسار عنوان کرد؛

آماده باش خدمات شهری شهرداری گلسار برای رفع آبگرفتگی معابر سطح شهر

  • کد خبر : 24044
  • 30 آبان 1402 - 10:54
آماده باش خدمات شهری شهرداری گلسار برای رفع آبگرفتگی معابر سطح شهر
شهردار گلسار گفت: پرسنل حوزه خدمات شهری شهرداری گلسار با استقرار در سطح شهر، اقدام به هدایت و دفع آب های تجمیع شده در نقاط آبگیر کردند.

به گزارش دیده بان البرز، محمد گودرزی، شهردار گلسار با اشاره به اطلاع رسانی و هشدارهای سازمان هواشناسی مبنی بر شدت بارندگی و احتمال آبگرفتگی معابر گفت: پرسنل حوزه خدمات شهری شهرداری گلسار با استقرار در سطح شهر، اقدام به هدایت و دفع آب های تجمیع شده در نقاط آبگیر کردند.

وی با اشاره به اینکه تا به این لحظه آبگرفتگی در چند نقطه از معابر سطح شهر گزارش شده که همکاران ما در مناطق در حال رفع آن‌ها هستند، مطرح کرد: پیش تر به دلیل هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش، آماده‌باش به عوامل حوزه خدمات شهری شهرداری اعلام شد.

شهردار گلسار بیان کرد: نیرو‌های خدمات شهری شهرداری در سطح شهر حضور دارند و به بررسی معابر می‌پردازند تا در صورت بروز هرگونه مشکلی نسبت به برطرف شدن آن اقدام کنند. تمهیدات ما تا پایان بارش ها ادامه دارد و در تلاش هستیم از بروز هرگونه مشکل برای شهروندان جلوگیری شود.

گودرزی افزود: از صبح امروز نیروهای خدمات شهری مناطق نسبت به جمع آوری برگ های پاییزی از جوی ها و گل و لای معابر اصلی اقدام کردند. ریختن زباله و نخاله های ساختمانی در جداول و مسدود شدن خروجی آب از مهم ترین دلایل آبگرفتگی معابر در سطح شهر است.

شایان ذکر است با تدابیر شهرداری گلسار در راستای هدایت آب های سطحی طی ماه های گذشته جداول برخی از معابر سطح شهر اصلاح شده و لایروبی کانال خیابان های شهید بهشتی و شهید چمران نیز با همکاری امور آب شهرستان ساوجبلاغ صورت گرفته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=24044

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.