• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
2
رئیس شورای شهر کرج:

۱۴ کیلومتر به مسیر مترویی کرج اضافه شد

  • کد خبر : 42339
  • 15 شهریور 1404 - 19:25
۱۴ کیلومتر به مسیر مترویی کرج اضافه شد
رئیس شورای شهر کرج اعلام کرد: پروژه خط 2 قطار شهری کرج پس از سال‌ها برنامه‌ریزی و اجرای دشوار، ظرف کمتر از ۳۰ ماه به مرحله راه‌اندازی اولیه رسید و مسیر ۱۴ کیلومتری کرج را تحت پوشش قرار می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز و به نقل از خبرگزاری تسنیم، مسعود محمدی، رئیس شورای شهر کرج در آیین افتتاح خط ۲ قطار شهری کرج در ایستگاه شهید سلطانی که با حضور وزیر کشور برگزار شد، با اشاره به سابقه طولانی پروژه گفت: سال‌ها بود که این خط مصوب شده بود و راه‌اندازی آن با سختی‌های بسیاری همراه بود، اما امروز این اتفاق افتاد و مسیر ۱۴ کیلومتری کرج را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل‌ونقل شهری افزود: ایستگاه شارژ برقی راه‌اندازی شد و کرج به عنوان اولین شهری که از اتوبوس و خودرو برقی تولید داخل استفاده می‌کند، مورد توجه وزیر سابق کشور قرار گرفت و سایر شهرها مانند اصفهان و عراق نیز در حال عقد قرارداد برای استفاده از این اتوبوس‌ها هستند.

رئیس شورای شهر کرج به تکمیل پروژه‌های شهری دیگر نیز اشاره و بیان کرد: در این دوره، تقاطع میدان جمهوری، تقاطع موذن، تقاطع سه‌راه رجایی‌شهر و شبستان هشت هزار متری مصلی تکمیل شد، همچنین پارک هفت هکتاری مادر و کودک و پارک دوهکتاری سالمندان نیز به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمدی با تأکید بر تعامل دستگاه‌های اجرایی، قضایی و انتظامی استان نیز گفت: همکاری میان استانداری، شهرداری، شورای شهر و دستگاه قضایی باعث شد این پروژه ظرف کمتر از ۳۰ ماه به مرحله راه‌اندازی اولیه برسد، اکنون هدف ما گسترش این خط از کمال‌شهر تا ملارد و فردیس است. این راه‌اندازی، انگیزه‌ای برای ادامه مسیر و تکمیل کامل پروژه مترو کرج است و در آینده نزدیک، خدمات کامل به مردم ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=42339

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.