• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
1

کمالشهر از برخی مسائل قانونی محروم است

  • کد خبر : 42381
  • 17 شهریور 1404 - 16:32
کمالشهر از برخی مسائل قانونی محروم است
نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج گفت: بر اساس قانون، تمامی ادارات موظف هستند اعتبارات و برنامه‌های سالانه خود را به نمایندگان مردم گزارش دهند، اما این موضوع به‌درستی اجرا نمی‌شود و ما از برخی از مسائل قانونی که به صراحت در قانون ذکر شده، محروم هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، رمضان شهبازی، نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به دشورای های حرفه خبرنگاری و غیرممکن بودن این مسیر بدون عشق و علاقه، توضیح داد: اصحاب رسانه حقوق مستمر و بیمه ندارند و از تسهیلات آنچنانی برخوردار نیستند و تنها عشق و علاقه موجب می‌شود فعالیت خود را در این عرصه ادامه دهند.

وی با بیان اینکه در موضوعات بین‌المللی هرگاه بخواهیم کاری در جایی انجام شود، ابتدا باید افکار عمومی متقاعد شوند، در این صورت اتفاقات خوبی رقم می‌خورد، مطرح کرد: اگر من مسئول بدانم که چشمانی ناظر بر رفتار و عملکرد من هستند و این عملکرد به درستی تبیین می‌شود، مطمئن باشید که تصمیمات و اقداماتم درست خواهد بود.

نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج در ادامه با اشاره به مشکلات کمالشهر، اظهار کرد: کمالشهر با جمعیتی بیش از ۲۰۰ هزار نفر جزو شهرهای اقماری کرج محسوب می شود و به جز تعداد محدودی از ادارات، دیگر نهادها در این شهر مستقر نیستند و این امر موجب شده مردم این شهر به سختی بتوانند از خدمات ادارات کل استفاده کنند.

شهبازی عنوان کرد: وجود قطب صنعتی در کمالشهر و بهشت سکینه همچنین زندان ها در نزدیکی این شهر، برای مردم باعث ایجاد برخی معضلات شده و وسعت حرائم هم که زمانی در دوره دهیاری کمال‌آباد ۱۱ هزار هکتار بود، اکنون به دوهزار و ۶۰۰ هکتار کاهش یافته است که انتظار می‌رود استاندار البرز و سایر مسئولان مرتبط، این موضوعات را در سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با تاکید بر ارائه خدمات شایسته به مردم کمالشهر، تصریح کرد: بنده سه دوره در شورای شهر خدمت کرده‌ام و پیش‌تر تنها اسمی از شورای شهرستان و تابلویی به نام آن وجود داشت اما در دوره ششم، شورای اسلامی شهرستان کرج احیا شد. جلسات مستمری را با استاندار برگزار کرده‌ایم و این جلسات در بیشتر شهرهای اقماری نیز برگزار و منجر به حل مشکلات بسیاری از این شهرها شد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج با اشاره به اینکه از طریق این تعامل، بدون نیاز به دخالت مستقیم دستگاه‌های حاکمیتی، بسیاری از مشکلات حل شده است، خاطرنشان کرد:  مدیران کل دستگاه‌های مختلف در جلسات دعوت شدند تا معضلات و مشکلات را به سمع و نظر آنان برسانیم و در برخی از شهرها نیز حضور یافتیم و از نزدیک و میدانی مشکلات مردم را بررسی و در حل آن‌ها همکاری کردیم.

شهبازی گفت: شوراها نهادهایی انتصابی نیستند و اعضای آن‌ها به‌صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، بنابراین درب اتاق‌های آن‌ها به روی شهروندان در شهرهای مختلف باز است و بدون هیچ واسطه‌ای با مردم در ارتباط هستند و این امر می‌تواند در کشور بسیار مثمرثمر باشد، به شرط آنکه ابتدا ارزش و جایگاه این انتخاب درک و به آنان اختیار کافی داده شود.

نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج با بیان اینکه شورایی که از اختیارات قانونی لازم برخوردار نباشد، نمی‌تواند به فلسفه وجودی خود به‌درستی عمل کند و این موضوع باید در سطح کلان کشوری و از سوی تصمیم‌گیران کشور مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: خدمات شهری از موضوعات ضروری در کشور ماست و شوراها نباید محدود به شورای شهرداری باشند.

وی افزود: بر اساس قانون، تمامی ادارات موظف هستند اعتبارات و برنامه‌های سالانه خود را به نمایندگان مردم گزارش دهند، اما این موضوع عملاً به‌درستی اجرا نمی‌شود و ما از برخی از مسائل قانونی که به صراحت در قانون ذکر شده، محروم هستیم. به‌عنوان مثال، در بحث طرح‌های جامع، اعضای شورا باید بدون رای حضور داشته باشند، اما در صورت عدم حضور نیز مشکلی ایجاد نمی‌شود.

نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج با بیان اینکه این موضوع ایراد دارد، زیرا اعضای شورا با شناخت دقیق شهر و معابر آن می‌دانند چه اقداماتی به نفع شهر است، خاطرنشان کرد: این معضلات و مشکلات نیازمند توجه نمایندگان مجلس در اصلاح قانون شوراهاست تا بتوانیم خدمات شایسته و در شأن مردم را ارائه دهیم.

خبرنگار: صدیقه صباغیان

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=42381

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.