• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
1
توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) صورت گرفت؛

تامین لوازم التحریر بیش از ۸ هزار دانش آموز تحت پوشش

  • کد خبر : 42503
  • 30 شهریور 1404 - 9:47
تامین لوازم التحریر بیش از ۸ هزار دانش آموز تحت پوشش
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید لوازم‌التحریر مورد نیاز بیش از 8 هزار و 200 دانش‌آموز تحت حمایت این نهاد در استان البرز تأمین شد و در اختیار آنان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، رضا البرزی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در قالب طرحی مشترک و با هم‌افزایی خیرین، مراکز نیکوکاری و همراهی مردم نیکوکار استان البرز، لوازم‌التحریر مورد نیاز بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز تحت حمایت این نهاد در استان البرز تأمین شد و در اختیار آنان قرار گرفت.

وی ارزش ریالی این لوازم‌التحریر را بیش از ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این اقدام با هدف حمایت از دانش‌آموزان تحت پوشش، به‌ویژه ایتام، محسنین و فرزندان خانواده‌های زندانی، در آستانه سال تحصیلی جدید تهیه و اهدا شد. این نهاد همچنین در طول سال جاری حدود ۸ میلیارد تومان کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت پرداخت می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز با بیان اینکه حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و ایجاد شرایط برابر آموزشی یکی از مأموریت‌های اصلی این نهاد است، ادامه داد: تأمین لوازم‌التحریر و ارائه کمک‌هزینه‌های تحصیلی در آغاز سال جدید، گامی مؤثر برای رفع دغدغه خانواده‌های محروم و افزایش انگیزه دانش‌آموزان در مسیر تحصیل است.

البرزی تاکید کرد: این خدمات با همت خیرین نیک‌اندیش و مشارکت مردمی صورت می‌گیرد و استمرار این همراهی می‌تواند آینده روشنی برای فرزندان نیازمند رقم بزند. در طول سال، علاوه بر کمک‌هزینه‌های تحصیلی، برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و مهارتی نیز برای ارتقای سطح علمی و توانمندسازی این قشر ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=42503

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.