• امروز : جمعه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
3
امام جمعه کمالشهر:

نمایندگان مجلس مدرس‌وار به مردم و نظام خدمت کنند

  • کد خبر : 43360
  • 07 آذر 1404 - 15:40
نمایندگان مجلس مدرس‌وار به مردم و نظام خدمت کنند
امام جمعه کمالشهر شهید مدرس را الگوی مثال‌زدنی و تمام‌عیار برای نمایندگان ملت در مجلس دانست و ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس نیز مدرس‌وار به مردم و نظام خدمت و در مسیر صیانت از حقوق هسته‌ای، رسیدگی به معاش مردم، مقابله با کشف حجاب، برهنگی و ابتذال، تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمود نورپور، امام‌جمعه کمالشهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت و برکات بسیج اظهار داشت: ایشان در سخنان خود فرمودند که بسیج، یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی است و در مقابل دشمنان، چهره‌ای با صلابت و در قبال مردم، چهره‌ای خدمتگزار دارد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در مورد جنگ ۱۲ روزه نیز فرمودند که بی‌تردید ملت ایران، آمریکا و اسرائیل را در جنگی شکست دادند که رژیم صهیونیستی ۲۰ سال برای آن طراحی کرده بود، افزود: در این جنگ، دشمن شرارت‌هایی کرد و ما عزیزانی را از دست دادیم. این، طبیعت جنگ است، اما به فضل خدا و به برکت اتحاد مقدس مردم، اقتدار نیرو‌های مسلح و تدبیر و مدیریت مقام معظم رهبری، دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید.

امام‌جمعه کمالشهر ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین (س) و گرامیداشت روز همسران و مادران شهدا گفت: آن حضرت بانوی صبر، استقامت، مبلغ نهضت عاشورا، کانون ادب، معرفت، وفا و مادر چهار شهید از شهدای بزرگ کربلاست و در حق فرزندان خود مادری بود بسیار مهربان و در حق فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س) هم خوب مادری کرد. هر یک از همسران و مادران فداکار شهدا نیز‌ام‌البنین‌های عصر ما و اسوه‌های صبر و استقامت هستند.

نورپور به سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله سید حسن مدرس و روز مجلس نیز اشاره و مطرح کرد: آیت‌الله مدرس مجتهدی مجاهد، انقلابی، شجاع، مجاهد، استکبارستیز و در مجلس همواره مدافع دین و حقوق مردم و استکبارستیز بود و سه بار از طرف رضاخان مورد سوءقصد قرار گرفت و در نهایت پس از تحمل هفت سال تبعید، در راه مبارزه با استکبار در کاشمر به دست رضاخان به شهادت رسید.

وی شهید مدرس را الگوی مثال‌زدنی و تمام‌عیار برای نمایندگان ملت در مجلس دانست و اذعان داشت: امید آن می‌رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز مدرس‌وار به مردم و نظام اسلامی خدمت و در مسیر صیانت از حقوق هسته‌ای، رسیدگی به معاش مردم، ساماندهی معضلات فرهنگی، مقابله با کشف حجاب، برهنگی و ابتذال که روزبه‌روز هم بدتر می‌شود، تلاش کنند.

امام‌جمعه کمالشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان فخری زاده و شهریاری از شهدای هسته‌ای کشورمان، این شهدا را مدال افتخار این ملت دانست و یادآور شد: دانشمندان و مسئولان دانشگاه‌ها نباید بگذارند قطار فعالیت‌های علمی در عرصه‌های مختلف متوقف شود و باید با فعالیت‌های شبانه‌روزی و جهادی خویش دشمن کینه‌توز و بدخواه را که به‌شدت از جهاد علمی ایران اسلامی بیمناک است ناکام کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://didebanealborz.ir/?p=43360

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.