• امروز : سه شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Tuesday - 6 June - 2023
2
دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ خبر داد؛

اعمال قانون ۳۶ مغازه مشاوره املاک غیرمجاز در ساوجبلاغ

  • کد خبر : 17109
  • 20 اردیبهشت 1402 - 18:13
اعمال قانون ۳۶ مغازه مشاوره املاک غیرمجاز در ساوجبلاغ
دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ اعلام کرد: ۳۶ باب مغازه و بنگاه غیرمجاز که نسبت به تفکیک، تغییرکاربری و خرید و فروش غیرمجاز اراضی زراعی و باغی اقدام می‌کردند، اعمال قانون شدند.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، محمدامین عبدی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوجبلاغ، با اشاره به انجام اقدامات لازم با محوریت برخورد با مشاورین املاک غیرمجاز گفت: در عملیات اخیر که در محدوده روستا‌های سعیدآباد، سرخاب و آران واقع در بخش مرکزی این شهرستان انجام شد، اقدامات پیشگیرانه در مورد ۷۵ هکتار تغییر کاربری غیرمجاز، به سرانجام رسید.

وی با اشاره به مصوبات قرارگاه صیانت از بیت اعمال و مقابله با تغییر کاربری استان در مقابله با عوامل اصلی تغییر کاربری‌های غیرمجاز به ویژه بنگاه‌های املاک غیرمجاز که زمینه‌ساز تشدید تغییر کاربری‌ها و خرید و فروش غیرمجاز اراضی هستند اذعان کرد: با توجه به سیاست‌های سال جاری دادگستری کل استان البرز، تمرکز بیشتری بر مقابله با احداث و ایجاد بنگاه‌های غیرمجاز خرید و فروش املاک بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: در عملیات اخیر ۳۶ باب مغازه و بنگاه غیرمجاز و مشاورین املاکی که بدون اخذ مجوز از اتحادیه مربوطه و با تغییر غیرمجاز کاربری، در اراضی زراعی و باغ‌ها احداث شده بودند و نسبت به تفکیک، تغییرکاربری و خرید و فروش غیرمجاز اراضی زراعی و باغی اقدام می‌کردند، اعمال قانون شدند.

عبدی در پایان خاطرنشان کرد: در این اقدام همچنین، به ۱۸ مورد دیوارکشی، پنج مورد ویلای غیرمجاز در حال ساخت و موارد متعددی از محوطه‌سازی، دپوی مصالح ساختمانی، پی‌کنی، گودبرداری برای ساخت استخر جمعا به مساحت ۷۵ هکتار و به ارزش پنج هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان آزادسازی اراضی صورت گرفت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=17109

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.