به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، جلسه ایجاد هماهنگی به منظور استفاده از ظرفیت بخش تعاون در راستای اجرای قوانین و برنامه های اشتغال با حضور مدیرکل و معاونین تعاون و اشتغال اداره کل، روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان های استان و نمایندگان استانداری، ادارات کل آموزش و فنی حرفه ای، بسیج سازندگی، بنیاد علوی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، میراث فرهنگی و گردشگری و اتاق تعاون استان برگزار شد.
عبدالله دارایی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز هدف از برگزاری این جلسه را همفکری و پیاده سازی برنامه های توسعه اشتغال تعاونی و امکان حمایت های توانمندسازی بخش های مردمی و خانوار و جامعه هدف سازمان های حمایتی دانست و بر سازماندهی فعالیت های اقتصادی شناسایی شده در قالب تعاونی به ویژه روستائیان و مناطق کمتر برخوردار تاکید کرد.
وی با بیان اینکه تشکیل تعاونی های روستایی و اشتغال روستایی و امکان بهره مندی از تسهیلات ۶ درصدی برای مشاغل روستایی و اشتغال زایی در قالب تعاونی به ویژه توانمند سازی سه تا پنج دهک پایین جامعه از اهداف این جلسه بود، بر تعامل بیش از پیش دستگاه های خدماتی و اشتغال استان به ویژه نهاد حاکمیت در فعال سازی اقتصادی بر محوریت تعاون تاکید کرد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال بخصوص اشتغال خانگی، اذعان کرد: اسناد بالادستی، برنامه های جامع اشتغال و همچنین تفاهم نامه های صورت گرفته و برنامه توسعه اشتغال به عنوان هدف اصلی مجموعه اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان است. امسال در بخش مشاغل خانگی بیش از ۹۷ میلیارد تومان اعتبار به استان البرز اختصاص یافته است.
دارایی اضافه کرد: برش های استانی و شهرستانی صورت گرفته و اولویت ۲۵ درصدی تخصیص این اعتبارات با شرکت های تعاونی است. مشاغل خانگی هم اکنون بیش از ۵۰۰ رشته و تا پایان سال به یک هزار رشته شغلی خواهد رسید و در صورتی که این مشاغل در قالب بخش تعاونی باشند، مجموعه های پشتیبان و پیشران های فعالیت های تولیدی و اقتصادی توجه خود را بر تعاونی ها متمرکز می کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز خاطر نشان کرد: بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات در رسته های شغلی پوشاک، چرم و مصنوعات چرمی، چوب و بوم گردشگری و کشاورزی به غیر از دام و پرورش نهال گواهی شده و صنایع تبدیلی تکمیلی و تولید محتوا در بحث فناوری و بخش های دیگر قابلیت پرداخت دارد که ۲۵ درصد اعتبارات به تعاونی ها پرداخت خواهد شد.
دارایی در ادامه به ابلاغ راه اندازی تعاونی های مراکز خدمات اشتغال آفرین و کاریابی ها از سال جاری از سوی وزارت متبوع اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد با ورود تعاونیها به موضوع اشتغال زایی و هدایت شغلی تغییرات محسوسی در توسعه اشتغال ایجاد شود.
شایان ذکر است، در این جلسه در مورد اعتبارات تبصره ۱۸ در خصوص حمایت از طرح های توجیهی در قالب تولیدی و اشتغالزایی و همچنین تسهیلات حمایتی روستایی نیز بحث و گفت وگو شد.
انتهای پیام/