• امروز : جمعه - ۱۸ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 8 November - 2024
2

از تحصیل اجباری تا تاسیس گاوداری

  • کد خبر : 34103
  • 12 آبان 1403 - 16:23
از تحصیل اجباری تا تاسیس گاوداری
ماهرخ فلاحی یکی از بانوان کارآفرین کشور است که به اصرار پدرش در سن 6 سالگی وارد مدرسه شده و با تلاش بسیار موفق به تاسیس یک گاوداری نمونه شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، تاریخ انقلاب اسلامی، بانوان فعال، موثر و در تراز بسیاری را به خود دیده و به وجود آنها افتخار می کند. ماهرخ فلاحی یکی از این بانوان است که بنیانگذار موسسه دامپروری تمام صنعتی و کشاورزی فلاحی و موسس مجتمع آموزشی شیخ الرئیس بوعلی سیناست.

وی همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن زنان مدیر کارآفرین کشور، عضو هیئت مدیره و هیئت موسس بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان کشور و رئیس مجتمع آموزشی نابینایان کشور بوده و لوح زرین کارآفرین برتر کشور از اولین جشنواره کارآفرینی شیخ بهایی و تندیس پیشکسوت نمونه کشوری را دریافت کرده است.

فلاحی قبل از ۶ سالگی با اصرار پدرش وارد مدرسه شد و تحصیل خود را آغاز و قبل از ۱۷ سالگی مدرک دیپلمش را دریافت و در کنکور سراسری شرکت کرد و موفق شد به عنوان نفر اول این رقابت انتخاب شود. وی تحصیل خود را به صورت همزمان در دو رشته زبان انگلیسی و روانشناسی و علوم تربیتی آغاز کرد و در طول سه سال، پیش از رسیدن به سن ۲۰ سالگی موفق به دریافت دو مدرک لیسانس شد.

وی همواره دوست داشت وارد کاری جدید شود که دیگران در آن فعالیتی ندارند و خیلی زود هم به مقصود خود رسید و به عنوان رئیس آموزشگاه نابینایان سراسر کشور انتخاب شد و در این راستا یک دوره آموزشی سه ساله را در فلوریدای آمریکا سپری و آموزش نابینایان را آغاز کرد و با تلاش و پیگیری وی در عرض پنج سال بسیاری از نابینایان ۱۲ تا ۱۳ ساله ای که به این مرکز مراجعه می کردند، موفق به دریافت مدرک دیپلم و موفقیت در کنکور سراسری شدند.

این بانوی کارآفرین به دلیل فعالیت مداوم شبانه روزی در سن ۲۵ سالگی خود را بازنشسته کرد اما از کار کردن دست نکشید و با تلاش بسیار، موفق به اخذ مجوز یک واحد دامداری شد و به عنوان اولین نفر در ایران گاو هلشتاین را وارد کشور کرد و پرورش داد و در طول سه دوره به عنوان کارآفرین نمونه در این زمینه انتخاب شد.

فلاحی با همکاری چند بانوی دیگر نسبت به راه اندازی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان کشور اقدام کردند و او به مدت ۱۴ سال ریاست آن را بر عهده داشت و در حال حاضر بانوان کارآفرین بسیاری در این مرکز عضویت دارند. این بانوی موفق و همکارانش آموزش های لازم در حوزه کارآفرینی را به بانوان ارائه می دهند و از آنها در راستای ورود به بازار کار حمایت می کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=34103

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.