به گزارش خبرنگار دیده بان البرز، حمیدرضا نامداری مدیرعامل شرکت آبفای استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت ۱۳ اسفند و روز ملی آب در سالن جلسات این مجموعه برگزار شد، گفت: هدف ما این است که فضایی در استان ایجاد و با نگاه دیگری به حوزه آب نگاه کنیم و با دید دقیق تر و بهتری با این موضوع برخورد داشته باشیم.
وی با اشاره به ارائه خدمت به بیش از یک میلیون و ۳۲۰ هزار واحد در البرز ادامه داد: استان البرز که به واسطه قرارگیری در یک منطقه خاص جغرافیایی و دارای آب و هوای مطلوب طی سالهای گذشته به عنوان باغشهر معرفی شده بود طی چند سال اخیر به واسطه موضوعات مختلفی که در سطح کشور رخ داده شاهد بارگذاری جمعیت بیش از شرایط و اکوسیستم البرز هستیم.
مدیرعامل شرکت آبفای استان البرز با اشاره به جمعیت استان البرز و افزایش ان به صورت سالانه، بیان کرد: نوع نگاه، حرکت و برخورد با آب باید تغییر کند و مسیری فراهم و مشکلات و معضلاتی که به واسطه افزایش جمعیت این استان ایجاد شده، به مراتب مرتفع شود. پروژه های بزرگی را از سال گذشته آغاز کردیم و امسال هم در حال پیگیری هستند.
نامداری اظهار کرد: در حوزه تامین آب نیز اقداماتی صورت گرفته تا در استفاده از آبهای سطحی به میزان تخصصی دست پیدا کنیم و تا خرداد و قبل از پیک مصرف در تابستان با احداث تصفیه خانه شماره ۳ با ظرفیت ۵۷۰ لیتر بر ثانیه نیاز آبی که با آن مواجه هستیم رفع شود. برای این موضوع چند سناریوی بر وضعیت بدبینانه، نرمال و خوش بینانه در نظر گرفتیم و با سناریوی بدبینانه در حوزه تامین اب پیش می رویم.
وی با اشاره به کاهش بارش ها اذعان کرد: حفر حدود ۱۲۰ حلقه چاه جدید طی سال گذشته و بازسازی، مهندسی مجدد و احیای یکصد حلقه چاه در البرز از جمله اقدامات انجام شده در راستای تامین آب در البرز است. ظرفیت تصفیه خاته شماره ۲ تقریبا ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. تصفیه خانه شماره یک نیز با ظرفیت ۱۶۵ لیتر بر ثانیه با استفاده از اصلاحات و تکنولوژی روز به ۴۳۰ لیتر بر ثانیه رسید.
مدیرعامل شرکت آبفای استان البرز ادامه داد: با احداث تصفیه خانه آب و تکمیل آن و ظرفیت حدود ۲۵ میلیون مترمکعب در سال در بال غربی استان در شهرستان های مهستان، هشتگرد، نظرآباد و اشتهارد و در آینده نزدیک چهارباغ مشکلات حوزه آب در این مناطق برطرف می شود. نظرآباد و اشتهارد به آب سد طالقان متصل شدند و با تکمیل تصفیه خانه مذکور بسیاری از مشکلات ما در غرب استان به صورت کامل رفع می شود.
نامداری با تاکید بر تغییر نگاه ما به آب و نوع استفاده این مایه حیات اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد آب کشور در حوزه کشاورزی استفاده می شود و باید تغییرات اساسی در این حوزه ایجاد شود که امیدواریم با تغییر نوع کاشت، آبیاری و استفاده از تکنولوژی های روز و نیز گیاهان متناسب با اقلیم استان این تغییرات ایجاد شود و استفاده بهینه از منابع موجود صورت گیرد.
وی اضافه کرد: در حوزه آب شرب اعتقادی به کممصرف کردن نداریم و تاکید ما بر بهینه مصرف کردن است و باید آموزش های لازم و نیز فرهنگ سازی در این زمینه صورت گیرد و با همکاری ارگان های ذیربط بتوانیم در حفظ و حراست از منابع آبی کوشا باشیم البته کمک و اطلاع رسانی اصحاب رسانه در خصوص این موضوعات و همکاری و اقدامات عملیاتی در این زمینه را نمی توان نادیده گرفت.
خبرنگار: صدیقه صباغیان
انتهای پیام/