به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، حسین حیاتی یکی از قهرمانان سابق و ورزشکاران استان البرز و مسئول امور ورزشی و تربیت بدنی شهرداری کمالشهر است که عضویت تیم های ملی کیکبوکسینگ و ساواته (بوکس فرانسوی) فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی و نیز تیم ملی فدراسیون ورزشهای کارگری را در کارنامه ورزشی خود دارد.
او به واسطه به دست آوردن مدالهای جهانی و ملی، افتخارآفرینیهای بسیاری را برای کشور و استان البرز داشته اما اکنون پس از تلاش ها و کسب افتخارات فراوان برای کشور و استان، رضایت چندانی از شرایط ندارد. خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز گفتوگویی را در این رابطه با این ورزشکار ترتیب داده که در ادامه آن را میخوانیم.
دیده بان البرز: در ابتدا خود را معرفی کرده و بفرمایید در حال حاضر به چه کاری مشغولید؟
حیاتی: حسین حیاتی هستم، متولد ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۶. تحصیلات بنده کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی و در حال حاضر مسئول امور ورزشی و تربیت بدنی شهرداری کمالشهر هستم.
دیده بان البرز: از سوابق ورزشی و قهرمانی خود بگویید؟
حیاتی: من از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۵ عضو تیم ملی کیکبوکسینگ، از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ عضو تیم ملی ساواته (بوکس فرانسوی) فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی و از سال ۱۳۹۷ تا ۱۲۹۸ نیز عضو تیم ملی فدراسیون ورزشهای کارگری بودم.
دارنده ۶ مدال جهانی هستم. اخذ چهار مدال طلا در رشته کیکبوکسینگ در قالب تیم ملی در کشورهای آلمان، یونان، اسپانیا و ایتالیا، یک مدال طلای فستیوال هنرهای رزمی جهان و یک مدال برنز مسابقات جهانی کرواسی و نیز مدال جهانی مسابقات ورزشهای رزمی کارگران در اسپانیا از افتخارات من است.
دیده بان البرز: آیا در عرصه مربیگری نیز فعالیت دارید؟
حیاتی: بله. مربی درجه یک ورزشهای رزمی، درجه ۲ بوکس، درجه ۳ آمادگیجسمانی، ساواته و مویتای هستم و در حال حاضر نیز به عنوان باشگاهدار و مربی فعالیت میکنم و تاکنون موفق به پرورش قهرمانان ارزندهای در البرز بوده ام که از جمله آنها می توانم به آقایان رضا آقاپور و امیرمحمد پهلوان اشاره کنم که در اسفندماه ۱۴۰۲ در مسابقات انتخابی تیم ملی، موفق به کسب مدال طلا شدند.
دیده بان البرز: در حال حاضر وضعیت فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی و رشتههای زیرمجموعه آن را چگونه ارزیابی می کنید؟
حیاتی: رشته پرمخاطب کیکبوکسینگ، از رشتههای فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی ایران، چهار سال گذشته، بدترین دوران خود در طی تاریخ ورزش ایران را تجربه کرده و در این سالها، شاهد کمرنگ شدن یا بهتر است بگوییم از بین رفتن تیم ملی کیکبوکسینگ ایران بودهایم.
این فدراسیون طی این چهار سال، حتی یک اعزام رسمی در قالب تیم ملی نداشته و فقط یک دوره مسابقات انتخابی تیم ملی برگزار شده که آن نیز منتج به هیچ اعزامی نشده و آخرین اعزام تیم ملی کیکبوکسینگ ایران مربوط به سال ۱۳۹۶، یعنی دوران ریاست قبلی فدراسیون، بوده است.
در واقع میتوان گفت، دوران طلایی رشته کیکبوکسینگ در زمان ریاست محمد نوحی در فدراسیون رزمی بود که نه تنها هر ساله مسابقات انتخابی تیم ملی برگزار و نفرات برتر به اردوی آمادهسازی تیم ملی دعوت میشدند، بلکه اعزام تیمهای ملی به مسابقات جهانی نیز به صورت منظم صورت میگرفت.
به علاوه اینکه در آن زمان، ملیپوشان این فدراسیون هم مانند رشتههای دیگر، از جایگاه مناسب و ارزش والایی برخوردار بودند و هر ساله از مدالآوران و قهرمانان این رشته توسط ریاست جمهور تقدیر و تجلیل به عمل میآمد.
در حال حاضر، با انتخاب آقای چگینی به عنوان رئیس جدید فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی که از مدیران و مربیان باسابقه این رشته ورزشی هستند، امیدوارم این فدراسیون در مسیر رو به پیشرفت قرار گرفته و توجه بیشتری به وضعیت ورزشکاران استانها داشته باشند و در جهت درخشش هرچه بیشتر ایران در عرصههای بینالمللی گام بردارند.
دیده بان البرز: و کلام آخر؟
حیاتی: ممنونم از شما و عوامل خبری رسانه دیده بان البرز که پای درد دل ورزشکاری نشستید که قهرمان دیروز و فراموش شده امروز است. البته کم نیستند هم ردیفان ما که شرایطی مشابه دارند اما امیدواریم مسئولان ورزشی بیشتر و بهتر به ورزشکاران بها بدهند زیرا این موضوع انگیزه را در ورزشکاران جدید افزایش می دهد و باعث افزایش افتخارآفرینی ها می شود.
گفت و گو: میثم اکبرپور
انتهای پیام/