به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سعید سپهوند، رئیس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان فردیس اظهار کرد: وضعیت مراكز نگهداری و تكثیر و پرورش حیات وحش طی برنامه بازدید مشتركی توسط كارشناسان اداره حفاظت محیط زیست و اداره دامپزشكی شهرستان فردیس مورد بررسی قرار گرفتند.
رئیس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان فردیس خاطرنشان کرد: در این بازدیدها، توصیه های زیست محیطی و بهداشتی لازم از سوی كارشناسان محیط زیست و دامپزشكی به مسوولان و متصدیان مربوطه داده شد.
سپهوند افزود: با توجه به اهمیت بازدید، بررسی و پایش مستمر از مراكز نگهداری از حیوانات برای جلوگیری از خرید و فروش و نگهداری حیوانات وحشی حمایت شده، اطلاع از وضعیت سلامت و نگهداری حیات وحش در مراكز غیر مجاز، این برنامه به صورت مستمر انجام و با متخلفین مربوطه طبق مقررات برخورد خواهد شد.
وی افزود: بر اساس ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون شکار و صید، خرید، فروش و نگهداری، کلیه جانوران وحشی بدون اخذ مجوز قانونی (غیر مجاز )ممنوع است و مامورین یگان حفاظت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فردیس در صورت مشاهده و یا وصول گزارشات تخلف در زمینه های فوق، با متخلفین برخورد خواهند كرد.
وی همچنین از همشهریان و دوستداران حیات وحش خواست در صورت مشاهده هرگونه خرید و فروش،زنده گیری و نگهداری حیوانات وحشی مراتب را به نزدیكترین اداره حفاظت محیط زیست اطلاع داده و یا با شماره تلفن ۱۵۴۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام/