• امروز : جمعه - ۷ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 December - 2024
6
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مطرح کرد؛

تولید سالانه ۵۰۰ هزار دستگاه تلفن همراه در منطقه ویژه اقتصادی پیام

  • کد خبر : 15292
  • 17 فروردین 1402 - 17:24
تولید سالانه ۵۰۰ هزار دستگاه تلفن همراه در منطقه ویژه اقتصادی پیام
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: سالانه 500 هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در این منطقه تولید می شود که امسال این ظرفیت به یک میلیون دستگاه خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، اکبر قنبرپور، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام امروز در جریان بازدید محمدمهدی بلندیان، معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی بازرسی کل کشور و نماینده اعزامی رئیس قوه قضائیه، از استقرار ۳۰۰ شرکت تولیدی در این منطقه خبر داد و گفت: ۵۳ درصد این شرکت ها در حوزه آی سی تی و الکترونیک فعالیت دارند.

وی با اشاره به جذب ۶۶ شرکت فعال در حوزه فناوری های نوین در این منطقه بیان کرد: برنامه ریزی ها و تلاش ها بر آن است که تا پایان دولت سیزدهم، میزان مشارکت شرکت های مرتبط با فناوری های نوین در این منطقه به ۷۳ درصد برسد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به تصویب راه اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مطرح کرد: ایجاد این گمرک تخصصی به عنوان یک برنامه تکلیفی در این منطقه در حال انجام است و تا شهریور امسال محقق می شود.

قنبرپور ایجاد قطب دیتاسنتر کشور در این منطقه را از دیگر برنامه های اصلی عنوان کرد و ادامه داد: به همین منظور زیرساخت های لازم برای استقرار شرکت های حوزه آی سی تی و الکترونیک در منطقه ویژه اقتصادی پیام در حال انجام است.

وی از راه اندازی ۹ مجموعه خصوصی دیتاسنتر در منطقه ویژه اقتصادی پیام خبر داد و با اشاره به برخی تولیدات حوزه ارتباطات این منطقه مطرح کرد: سالانه ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در این منطقه تولید می شود که امسال این ظرفیت به یک میلیون دستگاه خواهد رسید.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های سال جاری در حوزه پروازی ارائه خدمات به زائران اربعین در فرودگاه بین المللی پیام است. جذب ۷۳ شرکت جدید سرمایه گذار با محوریت حوزه الکترونیک و آی سی تی از جمله مهمترین برنامه های سال جاری است.

قنبرپور توسعه زیرساخت برای رونق کسب و کارهای تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعال سازی یک شرکت خصوصی برای تعمیر و نگهداری هواپیماهای مسافری و باری و ایجاد دفتر مشترک اداری برای شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام را از دیگر برنامه های سال جاری دانست.

وی افزود: ایجاد دفتر مشترک اداری برای شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام، راه اندازی یک مجتمع تجاری اداری، احداث پارک دیتاسنتر و راه اندازی دو مجموعه جدید خدمات بالگردی با مشارکت جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه های اجرایی از دیگر برنامه های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با بیان اینکه در تلاش هستیم با کسب مجوز از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای خرید یک فروند هواپیمای ملکی با هدف خدمات مسافری، باری و پستی اقدام کنیم، واردات دام زنده و گوشت به کشور را یکی دیگر از برنامه های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در سال جاری برشمرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=15292

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.