به گزارش خبرنگار دیده بان البرز، سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز امروز در نشست تخصصی فعالان رسانه ای جبهه انقلاب و گرامیداشت شهدای خبرنگار غزه که در سالن میلاد کرج برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج و چهل و چهارمین سالگرد تشکیل سازمان بسیج مستضعفین گفت: در عصری قرار داریم که رشد شتابان فناوری اطلاعات و ارتباطات به ویژه در عرصه تبادل اخبار، سرسام آور و خیره کننده است و کسی نمی تواند آن را کتمان کند.
وی مطرح کرد: به اذعان تمام متفکران و تحلیلگران سراسر دنیا، جهان در حال تبدیل شدن به صحنه رزم و نبرد اندیشه ها و ایده هاست. اکنون برای آینده طولانی، جنگ از جغرافیای سرزمینی مرزها به اقلیم قلب ها و قلمروی ذهن ها رسیده و امروز قضاوت بسیاری از مردم ما بر مبنای واقعیت موجود در جامعه نیست، بلکه بر مبنای تصویری است که از آن واقعیت در ذهن، اندیشه و فکرشان شکل گرفته که نقش رسانه ها در این زمینه بسیار ملموس است.
فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به اتفاقات و آشوب های سال گذشته در کشور اذعان کرد: در این جنگ ترکیبی که دشمنان علیه این نظام و انقلاب به راه انداختند، رسانه ها فقط وظیفه انعکاس و انتشار اخبار را بر عهده نداشتند بلکه همین رسانه ها حادثه را به وجود می آوردند و نقش آن ها در وقوع اتفاقات و بیان روایات در جنگ روایت ها غیرقابل کتمان بود. ظاهر اتفاقات سال گذشته، شاید فوت یک خانم به دلایل مختلف اما بان آن جنگ احزابی بود که علیه این نظام و انقلاب آغاز شد.
ضرورت تشکیل جبهه واحد برای مقابله با دشمن
سردار حیدرنیا با اشاره به روایت سازی های جعلی توسط رسانه های بیگانه و معاند و با بیان اینکه در جنگ ترکیبی دشمن، روزهای دشواری برای مدیریت جنگ را پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: در جنگ ترکیبی، محیط منازعه پیچیده تر، دشوارتر و متنوع تر و ابعاد تقابل آن گسترده تر می شود که در آن نقش رسانه ها بسیار پررنگ می شود و رسانه های جریان انقلاب، وظیفه خطیری در دفاع از انقلاب و معرفی دستاوردهای آن به ویژه برای نسل های جوان و نوجوان بر عهده دارند.
وی بیان کرد: جریان انقلابی به ویژه رسانه های انقلابی برای حضور مقتدرانه و کنشگر در فضای رسانه وظایفی را بر عهده دارند و باید خود را قوی و اقتدارش را در فضای حقیقی و مجازی دیکته کنند. مدیریت و بهینه بر فضای رسانه ای کشور و استان و حضور جریان ساز و تاثیرگذار در این عرصه از دیگر وظایف جریان انقلابی است. بعضا جریان انقلاب در جریان سازی و اثرگذاری جا می ماند؛ ما باید در پاسخ به ابهامات ایجاد شده توسط دشمن، آفندی عمل کنیم و برنده کسی است که روایت اول را مطرح کند.
فرمانده سپاه استان البرز خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمن در مقابل ما جبهه گرفته، بعضا در جریان انقلابی و رسانه ای دچار تشتت و اختلافات هستیم، در حالیکه برای مقابله با جریان رسانه ای قوی دشمن باید یک جبهه واحد تشکیل دهیم تا دشمن نتواند در آن رسوخ و نفوذ کند. امروز کلیدواژه امید، نیاز اصلی و شماره یک کشور و ملت ماست. اقدامات گسترده ای که در دولت انقلابی توسط مسئولین انجام می شود، مایه امید برای مردم است.
مطالبه گری از مسئولین کم کار، وظیفه رسانه های انقلابی است
سردار حیدرنیا با بیان اینکه بنا بر تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد امیدآفرینی، جریان رسانه باید به دنبال امیدآفرینی در جامعه باشند، مطالبه گری از مسئولین را دیگر وظیفه جریان انقلابی و رسانه ای دانست و عنوان کرد: مردم و ملت خط قرمز ما هستند. رسانه باید از هر مسئولی که کم کاری می کند، مطالبه گری کند، البته این امر باید همراه با ارائه راهکار باشد نه تخریب. در مقابل نیز مسئولی که به خوبی کار می کند باید تقدیر و در رسانه ها دیده شود.
وی با اشاره به اتفاقاتی که این روزها توسط رژیم جعلی و پوشالی صهیونیستی در سرزمین های اشغالی در حال رقم خوردن است، مطرح کرد: این رژیم نامشروع سرزمین های مسلمانان و فلسطینی ها را غصب و یهودیان را در آن ها متمرکز کرده است. اولین مشکل این رژیم این است که مردم آن حالت نیروی گریز از مرکز دارند زیرا علاقه و پیوستگی به آن سرزمین ندارند و به دنبال بهانه ای برای بازگشت به سرزمین های خود هستند اما این رژیم غاصب راهبردهایی برای بقای حیات خود و نگهداری مردمش دارد.
فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به راهبردهای رژیم صهیونیستی برای بقای حیات خود توضیح داد: به تمام صهیونیست ها و یهودیان ساکن در آن سرزمین القا شده که ناامنی در آن سوی مرز و امنیت کامل در سرزمین های اشغالی است که طوفان الاقصی به عنوان بزرگترین و منحصر به فردترین عملیات در طول تاریخ تشکیل گروه های مقاومت و حماس، خط بطلانی بر این راهبرد کشید. از طرفی فاصله بین نوار غزه تا اولین شهرک صهیونیست نشین به وسیله موانع و استحکاماتی جداسازی شده است.
خط بطلان جبهه مقاومت بر راهبردهای بقای حیات رژیم صهیونیستی
سردار حیدرنیا افزود: این موانع و استحکامات به ترتیب عبارتند از: یک خاکریز سه متری، چندین رشته سیم خاردار حقلوی، یک فنس الکترونیکی که هر جای آن لمس یا قطع شود، اتاق مرکز فرماندهی و کنترل رژیم صهیونیستی آلارم داده می شود، یک جاده خاکی پوشیده شده با شن های ساحلی، یک جاده آسفالت برای تردد صهیونیست ها، تعدادی چاه کشف تونل، دیواره ضد تونل، میله های فولادی به عمق ۴۰ تا ۶۰ متر که وارد زمین شده و ۱۰ متر هم دیواره دارد و سپس یک خاکریز ۱۰ متری.
وی عرض این استحکامات را ۳۰۰ تا ۸۰۰ متر عنوان کرد و با بیان اینکه رزمندگان جبهه مقاومت از این موانع عبور کردند و وارد سرزمین های اشتغالی شدند، تشریح کرد: دومین راهبرد رژیم غاصب، تسلط و اشراف اطلاعاتی مسلم بر حوزه های اطلاعاتی و امنیتی است که آن را همواره به عنوان یک برگ برنده به مردمش القا می کند اما دو هزار نفر نیروی مقاومت و رزمندگان حماس با برنامه ریزی قبلی، وارد عملیات شدند و بیش از یک هزار و ۳۰۰ نفر از صهیونیست ها را به درک واصل و حدود ۳۰۰ نفر را اسیر کردند.
فرمانده سپاه استان البرز با طرح این سوال که «چرا نیروهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نتوانستند این عملیات بزرگ را پیش بینی کنند؟» و با اشاره به اینکه اینگونه بر راهبرد دوم این رژیم جعلی نیز خط بطلان کشیده شد، اذعان کرد: راهبرد بعدی، پشتیبانی قوی آمریکا از امنیت و تمامیت ارضی رژیم صهیونیستی در تمام لحظات است، در صورتیکه آمریکایی ها چند ساعت پس از عملیات حماس به سرزمین های اشغالی رسیدند که نشان داد آمریکا به واسطه دوری مرزها زمانی به داد این رژیم می رسد که کار از کار گذشته باشد.
پایان جنگ غزه، آغاز سراشیبی سقوط رژیم صهیونیستی
سردار حیدرنیا چهارمین راهبرد رژیم صهیونیستی را ارتش قوی با آموزش های سخت و تخصصی و تجهیزات پیشرفته عنوان و مطرح کرد: زمانی که رزمندگان حماس وارد سرزمین های اشغالی شدند، حتی یک گلوله نیز توسط نظامیان به سمت رزمندگان حماس شلیک نشد و در این عملیات حماس یک شهید هم نداد زیرا رژیم غاصب به شدت غافلگیر شدند. بنابراین یک گروه نظامی فروریخت و چهارمین راهبرد رژیم صهیونیستی برای بقای حیاتش نیز با شکست مواجه شد.
وی با اشاره به اینکه در جنگ ۳۳ روزه ۵۹ صهیونیست به درک واصل شده اما در عملیات طوفان الاقصی بیش از یک هزار و ۳۰۰ نفر از صهیونیست ها کشته شدند، بیان کرد: برای این عملیات، رژیم صهیونیستی ۳۰۰ هزار نفر از نیروهای ذخیره خود را فراخواند اما از این تعداد ۱۴۰ هزار نفر آماده جنگ و وارد میدان شدند؛ این در حالی است که این رژیم که ادعای پنجمین ارتش دنیا را دارد، نتوانست حتی ترابری و تغذیه این نیروها را نیز پشتیبانی کند.
سردار حیدرنیا با بیان اینکه جنگ در حوزه تسلیحات برای رژیم جعلی صهیونیستی روزی یک و نیم میلیارد دلار هزینه دارد و این رژیم دچار استیصال شده است، اظهار کرد: رژیم کودک کش صهیونیستی بیش از ۱۴ هزار نفر از مردم بی گناه را به شهادت رسانده اما دستاوردی برایش حاصل نشده زیرا در علم نظامی کشتن افراد بی گناه و مردم مظلوم دستاوردی ندارد.
فرمانده سپاه استان البرز اظهار کرد: در این ۴۰ روز که اتفاقات مذکور در حال وقوع است، همه مردم از سراسر دنیا در حمایت از فلسطین به پا خاسته اند. لحظه ای که رژیم صهیونیستی جنگ را پایان دهد، سراشیبی سقوطش آغاز می شود. اکنون همه به خوبی دریافته اند که نابودی این رژیم جعلی به جنگ ۱۰۰ روزه و یک ساله و دو ساله نیاز ندارد، چه بسا در یک روز یا حتی نصف روز می تواند سقوط کند. به امید روزی که این رژیم در دنیای خونی که به راه انداخته غرق شود.
خبرنگار: مینا صدیقیان
انتهای پیام/