به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، محمد آئینی عضو شورای معاونین سازمان ملی استاندارد ایران در بازدید از یک واحد تولیدی در حوزه صنایع غذایی در البرز گفت: با توجه به مصرف قابل توجه فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس در سبد خانوارها و به ویژه قشر جوان جامعه، اداره کل استاندارد البرز از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکت های دانش بنیان با رعایت الزامات استاندارد استقبال می کند.
وی با بیان اینکه ابداع و طراحی فرآورده ها و محصولات جدید و بومی سازی آنها بر اساس ذائقه ایرانیان و ارتقای استانداردهای ملی حوزه سلامت و صنایع غذایی، کاملا مورد حمایت سازمان ملی استاندارد است مطرح کرد: دولت سیزدهم از هرگونه نوآوری در عرصه سلامت و صنایع غذایی براساس فرهنگ و ذائقه ایرانی حمایت می کند.
مدیرکل استاندارد البرز استان البرز عنوان کرد: گاهی در بازدید از برخی فروشگاه ها شکلات و شیرینی های خارجی ساخت خاور دور و یکی از کشورهای همسایه دیده می شود که سنخیتی با فرهنگ اصیل و بومی و اسلامی ایرانی نداشته و من به عنوان یک خدمتگزار در نظام مقدس جمهوری اسلامی کاملا از اقدام بعضی افراد در واردات این محصولات شگفت زده و متاسف می شوم.
آئینی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد دولت مردمی سیزدهم حمایت از صنایع تولیدی داخل و رشد و ارتقای صادرات محصولات ایرانی است بنابراین تاکنون در سازمان ملی استاندارد ایران به عهدی که با مردم در جهت دفاع از حق الناس بسته بودیم صادقانه وفادار بوده و به آن پایبند هستیم.
انتهای پیام/