به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، علی گلدوست، مسئول دارالقرآن بسیج سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز از برگزاری سومین دوره از جشنواره بزرگ قرآنی «بهترین پناه» به میزبانی استان البرز خبر داد و گفت: این جشنواره که برای سومین سال متوالی به مرحله اجرا در می آید، در نیمه ماه مبارک رمضان آغاز می شود و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه برنامه ها و مسابقاتی در قالب این جشنواره طراحی و تدوین شده اند که در فضای مجازی اجرا خواهند شد، مطرح کرد: بنا به تأکید سردار حیدرنیا، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، مبنی بر برگزاری این جشنواره به صورت تخصصی تر و علمی تر و با مشارکت قوی تر، ۲۶ عنوان مسابقه قرآنی طراحی و تدوین شده و آماده اجراست.
مسئول دارالقرآن بسیج سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به اینکه موضوعات جشنواره، موضوعات عمومی، تخصصی، هنری، ادبی، نمایشی و علمی و پژوهشی قرآن کریم هستند، افزود: حدود سه میلیارد ریال به تهیه جوایز این جشنواره اختصاص داده شده تا بتوانیم شاهد مشارکت بیشتر مردم بوده و به تعداد بیشتری از شرکت کنندگان اهدای جوایز داشته باشیم.
گلدوست از برگزاری این جشنواره به همت سپاه استان البرز با مشارکت معاونت ها، سازمان ها و رده های تخصصی، به ویژه روابط عمومی خبر داد و عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، اداره کل ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، حوزه هنری، بنیاد نخبگان، بسیج دانش آموزی و اداره کل پست از جمله دستگاه های مشارکت کننده هستند.
وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سازمان اردویی و فضای مجازی سپاه استان البرز، شهرداری و شورای اسلامی شهرهای کرج و فردیس، امام جمعه مهرشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، سیمای البرز، دانشگاه علمی کاربردی شهرداری کرج و شرکت همراه اول نیز در این جشنواره ما را یاری خواهند کرد.
مسئول دارالقرآن بسیج سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به استفاده از ظرفیت بزرگ بسیج و بسیجیان در برگزاری جشنواره قرآنی بهترین پناه در سطح کشور و استان البرز بیان کرد: در صورت استقبال و مشارکت بالا در این جشنواره همانند سال گذشته، زمانی برای تمدید در نظر گرفته خواهد شد تا افرادی که دیرتر مطلع می شوند نیز بتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
گلدوست اعلام کرد: علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره، نام و نام خانواده و نام شهرستان خود را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۱۴۲۶۱ ارسال می کنند، سپس سامانه به صورت اتوماتیک پیامی حاوی نشانی سایت و کانال های خبری مربوط به جشنواره را برای آن ها ارسال می کند. بدین ترتیب افراد برای شرکت در جشنواره دعوت می شوند.
وی با بیان اینکه مسابقات این جشنواره برای بخش کودکان و نونهالان از سنین سه تا هشت سال، نوجوانان از ۹ تا ۱۶ سال و جوانان و بزرگسالان از ۱۷ سال به بالا طراحی شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین برنامه های جشنواره، آموزش روان خوانی قرآن کریم به منظور افزایش سطح سواد قرآنی مردم در استان البرز و کشور است.
مسئول دارالقرآن بسیج سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به اینکه امسال اتفاق مثبتی از طریق این جشنواره بزرگ قرآنی رقم خواهد خورد، اظهار کرد: بنا داریم افراد مستعد و نخبه را به بنیاد نخبگان استان البرز معرفی کنیم تا بتوانیم گامی در جهت پیشرفت و توسعه این افراد و رقم خوردن اتفاقات خوب در حوزه قرآن کریم برداریم.
گلدوست مطرح کرد: اولین دوره از جشنواره قرآنی بهترین پناه، در سال ۱۳۹۹ در شرایطی برگزار شد که ویروس کرونا رسما شیوع پیدا کرده و مردم از ابتلا به آن نگران بودند. با توجه به اینکه ما می توانیم از طریق قرآن کریم، آرامش کسب کنیم، از تهدید بیماری کرونا، فرصتی را ایجاد کرده و قلوب و اذهان مردم را به درگاه پررحمت قرآن کریم متصل کردیم.
وی افزود: در این راستا از مردم دعوت کردیم که در این جشنواره شرکت کرده و علاوه بر آشنایی با موضوعات قرآنی، با قرآن کریم انس بگیرند تا بتوانیم از این طریق، خطر، استرس و نگرانی ناشی از شرایط التهاب آور شیوع ویروس کرونا را کاهش دهیم و از طریق آشنایی مردم با ظرفیت غنی قرآن، پیام آن را به هموطنان مخابره کنیم.
گلدوست بیان کرد: در نخستین دوره از این جشنواره، برنامه ها در پنج محور و عنوان مسابقه تدوین و طراحی شدند و بیش از ۶۰ هزار نفر از هموطنان در آن دوره شرکت کردند. در سال ۱۴۰۰، با توجه به توسعه جشنواره و یاری رسانی دستگاه های مختلف، جشنواره در ۱۸ عنوان برنامه و مسابقه برگزار شد.
مسئول دارالقرآن بسیج سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به مشارکت بیش از ۱۴۵ هزار نفر در دومین دوره از جشنواره، نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح بین الملل ادامه داد: افراد از کشورهای مختلفی از جمله پاکستان، هندوستان، عراق، ترکیه و عربستان در آن دوره شرکت کردند و موفق به دریافت بازخورد خوبی در فضای مجازی شدیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ایران یک کشور اسلامی است، انتظار می رود مردم آن بتوانند به راحتی قرآن کریم را قرائت کنند اما در حوزه آموزش به خوبی کار نشده است بنابراین ما در صدد هستیم در این جشنواره، با استفاده از تکنیک های مجازی مردم را در مسیر آموزش روان خوانی قرآن کریم قرار دهیم و در این راستا جوایزی را نیز به آن ها اهدا کنیم.
گلدوست با بیان اینکه افرادی که این دوره ها را با موفقیت پشت سر بگذارند، گواهینامه های معتبر سازمانی دریافت می کنند، با اشاره به دستاوردها و برکات جشنواره قرآنی بهترین پناه اظهار کرد: در سنوات گذشته مردم اذعان می کردند که از طریق این جشنواره، ارتباط دلی با قرآن کریم برقرار کرده اند و در مسیر حفظ آن قرار دارند و برخی دیگر نیز به قرائت قرآن و هنرهای قرآنی روی آورده اند.
انتهای پیام/