• امروز : یکشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
12
فرمانده سپاه استان البرز تاکید کرد؛

ضرورت روایتگری اول توسط خبرنگاران و تبیین اقدامات انقلاب توسط همگان

  • کد خبر : 37794
  • 23 بهمن 1403 - 21:18
ضرورت روایتگری اول توسط خبرنگاران و تبیین اقدامات انقلاب توسط همگان
فرمانده سپاه استان البرز با بیان اینکه امروز نحوه فعالیت رسانه‌های غربی به گونه‌ای است که به راحتی می‌توانند جایگاه عشق و نفرت و شهید و جلاد را عوض کنند، روایتگری اول و صحیح از سوی خبرنگاران و نهادینه‌سازی و تبیین اقدامات انقلاب اسلامی ایران توسط همگان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه استان البرز امروز در آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر البرز گفت: اصحاب رسانه سربازان خط مقدم جنگ ادراکی و شناختی دشمن و روایتگران روایت اول هستند بنابراین هر ساله پس از برگزاری یک ماراتن رسانه‌ای سنگین، آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر البرز برگزار و از برگزیدگان آن به نحو شایسته تقدیر به عمل می آید.

وی با اشاره به حساسیت‌های فعالیت در عرصه رسانه بیان کرد: در عصری که تسخیر تفکر و سیطره بر اندیشه مخاطب از طرف غول‌ها و امپراتوری‌های رسانه‌ای در دستورکار آن‌ها قرار گرفته،اصحاب رسانه در راستای برنامه‌ریزی به منظور مقابله با این هجمه سنگین و تغییر ادراک و نگرش مردم وظیفه بسیار سنگینی بر دوش دارند.

فرمانده سپاه استان البرز با بیان اینکه امروز نحوه فعالیت رسانه‌های غربی به گونه‌ای است که به راحتی می‌توانند جایگاه عشق و نفرت و شهید و جلاد را عوض کنند، روایتگری اول و صحیح از سوی خبرنگاران و نهادینه‌سازی و تبیین اقدامات بسیار زیاد، متکثر، متنوع و غرورآفرین انقلاب اسلامی ایران طی ۴۶ سال گذشته از عمر پربرکت آن توسط همگان را ضروری دانست.

سردار حیدرنیا عنوان کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب همواره در فرمایشات خویش بر امیدآفرینی در جامعه تاکید دارند، به واسطه این است که دشمن نمی‌خواهد ایران قوی را ببیند. او چشم دیدن ایران قهرمان و همدل را ندارد. اتفاقات مبارک و اقدامات باشکوهی انجام شده، البته در برخی قسمت‌ها نیز همانند سراسر دنیا کم‌کاری‌هایی صورت گرفته است.

فرمانده سپاه استان البرز اضافه کرد: همه دولت‌ها و حکومت‌ها نقاط ضعف و قوت دارند اما به برکت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اتفاقات مبارکی در این کشور رقم خورده که تبیین آن‌ها و امیدآفرینی در میان مردم وظیفه سنگین و خطیری را بر عهده اصحاب رسانه گذاشته است و این قشر در هر شرایطی برای انعکاس اخبار امیدآفرین در تلاش هستند.

خبرنگار: صدیقه صباغیان

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=37794

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.