به گزارش دیده بان البرز، نخستین مرحله از نشست های صمیمانه در یکصد محله کم برخوردار کشور به مناسبت هفته بهزیستی، در مصلای محمدشهر کرج، مصلای ملک آباد چهارباغ و سالن ورزشی خط ۴ حصار در استان البرز آغاز شد و تیم های تخصصی بهزیستی واقع در شهرستان کرج و چهارباغ میزبان مددجویان بهزیستی و آحاد مردم در محلات آسیب خیز بودند.
میزهای خدمت با حضور مدیرکل و معاونین بهزیستی استان البرز، نمایندگانی از بهزیستی کشور، امام جمعه شهرستان چهارباغ، فرمانداران و معاون فرماندار کرج و چهارباغ، بخشدار، نیروهای اورژانس اجتماعی، بسیج، هلال احمر، انتظامی و نمایندگان ادارات برق، آب، گاز، ثبت احوال و …. در انتظار حضور و ثبت درخواست های مددجویان بودند.
شاهین امینی، دبیر ستاد هفته بهزیستی و مدیرکل امور پشتیبانی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه این نشست گفت: امسال به مناسبت هفته بهزیستی با تدبیر ویژه رئیس سازمان و تصمیم مدیران، رویداد بزرگ هم افزایی اجتماعی شکل گرفت؛ به این معنی که در یک نشست بزرگ در بهزیستی نمایندگان موسسات خیریه، برخی بانک ها و دستگاه های ذیربط و بخش های دولتی و غیردولتی شرکت کردند.
وی مطرح کرد: اعلام آمادگی خوب گروه های شرکت کننده برای کمک به ارائه خدمات در محلات کم برخوردار انجام شده است و برخی بنیادهای خیریه اقدامات متعدد و متنوعی همچون تعمیر اساسی مسکن مددجویان، اشتغال خانگی و … را بر عهده گرفته اند.
مدیرکل امور پشتیبانی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر محله محوری این طرح افزود: رویکرد اصلی این طرح ارائه خدمات در محلات کم برخوردار است و محله به عنوان پل و مجموعه ای به همراه ساکنین آن در نظر گرفته شده تا هم اقلیم منطقه ای و هم مشکلات مشابه افراد در یک محله و تأثیر منفی تصاعدی که این دو بر روی هم دارند مورد بررسی قرار گیرد.
امینی بیان کرد: در این طرح گفتگو و درد دل صمیمانه با مددجویان انجام می شود تا بدانند که مسئولان در کنار آن ها هستند؛ این روشی است در آموزه های مذهبی ما نیز مورد تاکید قرار گرفته و پروتکل مدون شده و علمی در مدیریت نوین جهانی است. بر اساس زمان بندی، این طرح تا پایان شهریور ماه به پایان می رسد و بر اساس نتایج و نکات به دست آمده از اجرای آن، سرفصل های جدید ارائه خدمات مدون می شود.
وجیهه محمدی فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز نیز در این نشست عنوان کرد: از جمله اهداف اصلی این طرح، ارتباط مستقیم و چهره به چهره مسئولان ارشد بهزیستی کشور و مسئولان استانی و دستگاه های مختلف در استان (به خصوص دستگاه هایی که مسائل و مشکلات مددجویان در حوزه این نهاد ها تعریف می شود) است.
وی افزود: سیستم های خدمات رسان آب، برق، گاز و مجموعه ها و نهادهای حمایتی همچون بنیاد علوی، بنیاد برکت، کمیته امداد و فرماندار به عنوان نماینده عالی استاندار در شهرستان و امام جمعه در این نشست دعوت شده اند. تلاش می شود بخش قابل توجهی از مسائل و مشکلات را در حیطه کاری بهزیستی و در حد وسعمان برطرف و بخشی را هم با نگاه و رویکرد هم افزایی با سایر دستگاه ها کار سازی و رفع کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به حضور حداکثری مددجویان در این نشست،گفت: استقبال از طرح، خارج از تصور ما بود و علیرغم اینکه در استان البرز با نگاه و رویکرد جدیدی که استاندار و مجموعه بهزیستی رقم زده اند، جلسات میز خدمت به صورت مستمر و منظم در مساجد و مصلاها برگزار می شود، با استقبال ویژه ای مواجه هستیم و امیدواریم با منابع محدود در اختیار، بتوانیم مشکلات آن ها را حل کنیم.
محمدی فلاح اظهار کرد: مراجعه کنندگان حتما باید پاسخ مناسب دریافت کنند و اینکه درخواست آنان را به زمان های دیگر موکول کنیم و به نتیجه مناسب نرسند، به نارضایتی آنان دامن می زند و با اهداف عالیه سازمان بهزیستی مغایر است. تلاش می کنیم رضایتمندی جامعه هدف را داشته باشیم و با تأمین منابعی که از قبل پیش بینی شده، بتوانیم این طرح را به صورت مستمر ادامه دهیم و امیدواریم اثرگذار باشد.
انتهای پیام/