به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، در راستای نهضت مدرسه سازی که چند سالی است که در استان البرز به راه افتاده است، مدرسه ۹ کلاسه زنده یاد مستوره کولیوند صبح امروز با حضور استاندار البرز، مدیران کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و آموزش و پرورش استان، مدیر منطقه ۶ شهرداری کرج و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز در کرج افتتاح شد.
حمید مسعودی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز در این مراسم گفت: این مدرسه در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۱۳۸ مترمربع با حدود یک هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا احداث شده و دارای ۰ کلاس درس، فضاهای آموزشی و کمک آموزشی، سالن چند منظوره، کتابخانه، آزمایشگاه، نمازخانه و … بوده و حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز آن هزینه شده است.
مجتبی کولیوند، خیر نیک اندیش مدرسه ساز در این مراسم در رابطه با دلیل انجام این کار خیر گفت: مادرم سواد آکادمیک نداشت و همواره از اینکه شرایط تحصیل و سوادآموزی نداشت رنج می برد و به ما فرزندانش تاکید می کرد که باید افرادی مفید برای جامعه باشید که افراد مفید، تحصیل کرده ها هستند. همچنین تاکید می کرد که درس بخوانید تا بتوانید برای کشور مثمر ثمر باشید.
وی مطرح کرد: به یاد دارم که مادرم در دوران امتحانات ما تا صبح در کنارمان بیدار می ماند و ذکر می گفت و دعا می خواند که نکند خوابمان ببرد یا از مدرسه و دانشگاه جا بمانیم. زمانی که از امتحانات دانشگاه بر می گشتیم مادرم را در حالی که تسبیح به دست ایستاده و در حال قرائت دعا و ذکر گفتن برای موفقیت ماست می دیدیم.
این خیر مدرسه ساز بیان کرد: زمانی که من و خواهرانم فارغ التحصیل شدیم، مادرم با غرور و افتخار اعلام کرد که چهار مدرک تحصیلی دارد. وقتی مادر و خواهرم از دنیا رفتند، روزهای سخت و طاقت فرسایی را تجربه کردیم اما در تمام آن دوران، ذهنیتی که مادر به ما داده بود که باید مفید باشیم و به پیشرفت کشور ایران کمک کنیم را در سر داشتیم.
کولیوند عنوان کرد: من و خواهرم تصمیم گرفتیم کاری را انجام دهیم که مادرم آرزو داشت. این آرزو کمک به افزایش سطح سوادآموزی و ایجاد شرایطی که تحصیل برای همه میسر باشد، بود. بنابراین ما در این مسیر قرار گرفتیم و ایمان قلبی دارم که دعای خیر مادرم موجب شد این اتفاق رقم بخورد و انسان های خیر و شریفی را ببینیم و از آنها الگو بگیریم.
این خیر مدرسه ساز اظهار کرد: ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم و این مدرسه را احداث کردیم که معلمان، مدیر مدرسه و دانش آموزان بهره برداران آن هستند. آموزگاران در عین گمنامی بیشترین خدمت را به جامعه ارائه می دهند و بیشتری تلاش را برای سربلندی و پیروزی کشور دارند. بی شک دانش آموزان این مدرسه برای سربلندی این کشور تلاش می کنند و مثمر ثمر هستند.
حسن مهرانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این استان در امر مدرسه سازی پیشتاز است، اذعان کرد: اگر خیرین مدرسه ساز در کشور نبودند، آموزش و پرورش باید چادر می زد. از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۱۶۰ مدرسه خیری احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شده و اکنون ۵۷ پروژه خیری مشارکتی نیز در البرز در دست اجراست.
وی بیان کرد: هر هفته یا افتتاحیه یا کلنگ زنی و یا عقد تفاهم نامه داریم. در روز گذشته تفاهم نامه ای با حاج سعید پورکاشانی به منظور احداث مدرسه ۱۵ کلاسه در مشکین دشت منعقد و مدرسه ۱۵ کلاسه ای در فرخ آباد زیبادشت افتتاح شد. در روز یکشنبه نیز مدرسه ۱۲ کلاسه ای در مشکین دشت کلنگ زنی می شود. خیرین مانند ستاره های آسمان می درخشند.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان البرز با اشاره به اخذ واگذاری پنج هزار مترمربع زمین در مجاورت این مدرسه برای احداث مدرسه خاطرنشان کرد: با توجه به وجود بحران و تراکم جمعیت دانش آموزی و ۴۸ نفره بودن جمعیت برخی کلاس های درس، از مدیر منطقه ۶ شهرداری کرج درخواست می شود نسبت به تایید بر و کف این زمین ها اقدام کند.
خبرنگار: مینا صدیقیان
انتهای پیام/