11:47:18
    ام
3

پایان اسارت میمون مهرشهری با اقدام به‌موقع محیط‌زیست

  • کد خبر : 39932
  • 25 فروردین 1404 - 9:54
پایان اسارت میمون مهرشهری با اقدام به‌موقع محیط‌زیست
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کرج از کشف و نجات یک قلاده میمون که به‌صورت غیرقانونی در منزل شخصی یکی از شهروندان در منطقه مهرشهر نگهداری می‌شد، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، امیدرضا تونی، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کرج بیان کرد: در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر نگهداری غیرمجاز یک قلاده میمون در یکی از منازل مسکونی در مهرشهر، موضوع به‌سرعت در دستور کار مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های لازم و اخذ دستور قضایی، مأموران محیط‌زیست با حضور در محل، این حیوان را کشف و ضبط کرده و جهت انتقال به زیستگاه طبیعی و ادامه روند درمانی احتمالی، تحویل واحد تخصصی نگهداری از حیات‌وحش دادند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان کرج اعلام کرد: نگهداری گونه‌های حیات‌وحش در منازل شخصی نه‌تنها برخلاف قوانین زیست‌محیطی است بلکه سلامت حیوان و انسان ها را به مخاطره می‌اندازد لذا شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه، موضوع را از طریق سامانه ۱۵۴۰ یا با تماس مستقیم با اداره محیط‌زیست اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=39932

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.