• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
12
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز:

پلاسما با کمترین عارضه بیماری های بدخیم را درمان می کند

  • کد خبر : 25025
  • 11 دی 1402 - 12:45
پلاسما با کمترین عارضه بیماری های بدخیم را درمان می کند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: پلاسما تاثیر بسزایی در درمان بیماران دارد و با کمترین عارضه می تواند در درمان بیماری های بدخیم و سرطان موفق عمل کند.

به گزارش خبرنگار دیده بان البرز، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز امروز در نخستین سمپوزیوم پلاسما پزشکی ایران که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، گفت: این مجموعه بزرگترین مجتمع آموزشی خیرساز و بزرگترین دانشکده پزشکی در سطح کشور است که عملیات ساخت آن در سال ۹۹ آغاز و ماه گذشته به صورت رسمی افتتاح شد.

وی با اشاره به نوپا بودن استان البرز و دانشگاه علوم پزشکی آن، عنوان کرد: این ساختمان با مساحتی حدود ۲۲ هزار مترمربع در ۶ طبقه احداث شده که ۴۷ آزمایشگاه، ۲۶ کلاس درس، سالن کنفرانس با ظرفیت ۳۰۰ نفر، سالن همایش با ظرفیت کمتر از ۱۰۰ نفر، مخزن کتاب با گنجایش ۱۵ هزار جلد کتاب، کافی شاپ و … را شامل می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز توضیح داد: البرز پس از تهران متراکم ترین استان کشور بوده و بیشترین جمعیت را در خود جای داده است و این موضوع، چالش هایی را در پی دارد و کار در این استان را برای همه از جمله ما دشوار می کند اما با همه این تفاسیر، در زمان شیوع کرونا از نظر میزان واکسیناسیون و کنترل و کاهش بیماری در ردیف سه استان برتر قرار گرفت.

صیادی با اشاره به راه اندازی نخستین مرکز گامانایف با ارائه خدمات بر اساس تعرفه دولتی در یکی از بیمارستان های دولتی کرج، خواستار تسریع در روند، طی مراحل اداری و بهره برداری از این مرکز شد و گفت: این دانشگاه چهارمین تا هفتمین گزینه انتخاب دانشجویان برای تحصیل است. شهرستان فردیس با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار نفر جمعیت از داشتن حتی یک تخت بیمارستانی نیز محروم بود که در دولت سیزدهم بیمارستان شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد.

وی خاطرنشان کرد: پلاسما از نظر الکتریکی رساناست و می تواند به صورت های مختلف تغییر شکل دهد و تاثیر بسزایی در درمان بیماران دارد و با کمترین عارضه می تواند در درمان بیماری های بدخیم و سرطان موفق عمل کند. پلاسما اثر ضدمیکروبی دارد و ترمیم زخم را تسریع می بخشد و تعداد دفعات مراجعه بیماران به مراکز درمانی را کاهش می دهد. این فناوری با دارا بودن خاصیت ضدالتهابی، ضمن جلوگیری از خونریزی شرایط درمان را ایده آل و مطلوب می کند.

دکتر صیادی اذعان کرد: در حال حاضر درمان با این روش به صورت رایگان انجام می شود اما از رئیس سازمان انرژی اتمی درخواست داریم پس از قرارگیری آن در مرحله فراگیر، هزینه ها به حداقل برسند و از رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز می خواهیم بیمه های پایه را پای کار بیاورند تا خدمات درماتی با این روش درمانی را به بیماران ارائه دهند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=25025

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.