• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
8

پژوهشگر ایرانی در یکی از معتبرترین مجلات شیمی جهان خوش درخشید

  • کد خبر : 40513
  • 22 اردیبهشت 1404 - 10:58
پژوهشگر ایرانی در یکی از معتبرترین مجلات شیمی جهان خوش درخشید
استاد دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی، با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای لهستان، کره‌ جنوبی و ایالات متحده آمریکا، موفق به چاپ مقاله‌ای در مجله‌ برجسته Journal of the American Chemical Society (JACS) شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، دکتر محمدباقر تیموری، استاد دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی، با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای لهستان، کره‌ جنوبی و ایالات متحده آمریکا، موفق به چاپ مقاله‌ای در مجله‌ برجسته Journal of the American Chemical Society (JACS) شد که یکی از معتبرترین و پراستنادترین نشریات علمی در حوزه شیمی در سطح جهانی است.

این پژوهش که با رویکردی میان‌رشته‌ای و با بهره‌گیری از روش‌های محاسبات کامپیوتری مبتنی بر هوش مصنوعی و طراحی آلگوریتم های پیشرفته، از طریق تحلیل محاسباتی شبکه‌های مکانیسمی ارتباطی منطقی و منسجم میان یافته های آزمایشگاهی و پیش بینی فرآورده های واکنش های چند جزئی پیچیده ارائه می کند؛ موضوعی که می‌تواند در شناخت عمیق تر ساز و کار واکنشهای پیچیده شیمیایی و پیش بینی محصولات این واکنشها نقش بسزایی ایفا کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=40513

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.