حسین عزیزیان، مهندس صنایع، فعال فرهنگی و هنرمند البرزی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز گفت: حدود هفت سال پیش، با همکاری برادر و خواهرم اقدام به تولید محصولی به نام «چوب خط» کردیم.
وی در رابطه با نامگذاری این محصول عنوان کرد: سال ها پیش، یک تخته چوب برای افرادی که نسیه می کردند، در مغازه ها وجود داشت که به ازای هر بار خرید، یک خط روی تخته چوب مذکور کشیده و زمان پر شدن چوب خط، خریدار موظف به تسویه کردن حساب خود بود.
این هنرمند البرزی اضافه کرد: این محصول متشکل از چوب و تعدادی خط است که به وسیله دستگاهی تراشیده می شود؛ شاکله اصلی آن چوب است و از محصولاتی مانند پارچه، شیشه و آینه به عنوان تزئین این محصول استفاده می شوند و کم کم ترکیبی از شیشه و چوب، نقره جات و فلزات گرانبها نیز به این کار اضافه شدند.
عزیزیان بیان کرد: لوگوی این محصول هنری نیز متشکل از چند قلم و یک خط روی آن ها بوده که نماد یادآوری و اصلاح است. اشعار استفاده شده در این اثر برگرفته از ابیات سعدی، فاضل نظری، قیصر امین پور و همچنین جملات نقض شعرای ایرانی است و بسته بندی کتابی شکل آن احساس خوبی را در مخاطبین ایجاد می کند.
وی اظهار کرد: مفاهیم بکار گرفته در این آثار می توانند گاهی یک تلنگر اخلاقی، مفهوم فانتزی و محصولات کوچکی مانند پیکسل، مگنت و آویز باشند که با رعایت احترام و با در نظر گرفتن ذوق و سلیقه علاقه مندان به شعر و مفاهیم آن، چوب خط به عنوان محصولی معناگر توسط این گروه هنری تولید می شود.
این هنرمند البرزی خاطرنشان کرد: چوب خط در پی یادآوری و تلنگر زدن به افرادی است که چیزی بیش از زیبایی محصول هنری طلب می کنند و قصد دارند بخشی از عقیده آن ها همراه محصول باشد. یک تغییر شیرین و جذاب می تواند معنای خاصی به کوچک ترین وسایل زندگی ببخشد و درعین زیبایی مطلق، مفهوم خاصی را نیز برساند.
عزیزیان در پایان مطرح کرد: از آن جا که رسم زیبای هدیه دادن در بین ما ایرانیان بسیار مرسوم است، این انتخاب هنرمندانه می تواند هدیه ای دلنشین انتخاب و به عنوان پیوست فرهنگی کتاب استفاده شود بنابراین بر این اساس، جامعه هدف ما دانشجویان، فرهیختگان، دانش آموزان و علاقه مندان به فرهنگ و هنر هستند و می توانند این اثر هنری را تهیه کنند.
انتهای پیام/