• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
1
به مناسبت هفته منابع طبیعی انجام شد؛

کاشت ۱۴ نهال به نیت ۱۴ معصوم در صدا و سیمای البرز

  • کد خبر : 38926
  • 20 اسفند 1403 - 15:29
کاشت ۱۴ نهال به نیت ۱۴ معصوم در صدا و سیمای البرز
پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز - در مراسمی که به مناسبت هفته منابع طبیعی برگزار شد، ۱۴ نهال به نیت چهارده معصوم در صدا و سیمای استان البرز غرس شد. در این برنامه که با حضور مدیرکل صدا و سیمای استان، اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز و هیئت همراه برگزار شد، بر اهمیت توسعه فضای سبز تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، اصغر بیات، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: از آذرماه سال جاری تاکنون، ۵۰۰ هزار نهال توزیع شده است که ۳۰۰ هزار اصله در استان و ۲۰۰ هزار اصله خارج از استان کاشته شده است. وی افزود که در هفته گرامیداشت منابع طبیعی، با همکاری تمامی ارگان‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد و اقشار مختلف مردم، ۸۰ هزار اصله نهال در قالب ۴۵ پویش کاشته شده است و ابراز امیدواری کرد که در دو روز باقی‌مانده، این تعداد به ۱۰۰ هزار اصله که پیش‌بینی ما بود برسد.

وی با اشاره به ششمین روز از هفته منابع طبیعی که به نام «رسانه، مشارکت مردمی، مسئولیت اجتماعی و بهره برداران» نام‌گذاری شده است، از مشارکت مردم، خبرنگاران و اهالی رسانه، به‌ویژه صدا و سیمای مرکز استان البرز، قدردانی کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اینکه سه پویش «در سایه مادر»، «به نام پدر» و «جان ایران» را که با مشارکت صدا و سیمای استان البرز برگزار شده‌اند، از جمله اقدامات مؤثر در افزایش استقبال مردمی از طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت دانست.

بیات تأکید کرد که اولویت این اداره، توسعه فضای سبز استان است. در این راستا، با توجه به اینکه سرانه استاندارد جهانی فضای سبز ۲۵ متر مربع و سرانه کشور ۹ متر مربع است، تلاش‌ها برای افزایش این میزان در استان البرز ادامه دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=38926

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.