13:57:30
    امروز : سه شنبه - ۲۶ فروردین - ۱۴۰۴
2
امام جمعه ماهدشت:

گره زدن همه چیز به مذاکره اشتباه محض است

  • کد خبر : 39876
  • 22 فروردین 1404 - 20:54
گره زدن همه چیز به مذاکره اشتباه محض است
امام جمعه ماهدشت گفت: شنیدم برخی مجموعه ها یا بنک دارانی که لوازم اولیه تولید را دارند، آن را به تولیدی ها عرضه نمی کنند تا ببیند شنبه چه اتفاقی خواهد افتاد؟ این خطاست و ضربه می زند، گره زدن همه چیز به مذاکره اشتباه محض است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز، حجت الاسلام والمسلمین علی رادمرد، امام جمعه ماهدشت در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهرستان در خصوص بحث مذاکره با آمریکا و موضوعاتی که درسطح رسانه ها و جامعه مطرح می شود گفت: نکته اول اینکه ممکن است در ذهن بسیاری از مردم این شبهه یا ابهام ایجاد شود که موضع قطعی ایران، نفی مذاکره با آمریکا بود و اعلام اینکه «مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست» اما اکنون چرا ایران مذاکره با آمریکا را پذیرفته است؟

وی افزود: در جواب این شبهه یا ابهام باید یادآور شد که موضع ایران در موضوع نفی مذاکره با آمریکا تغییری نکرده است و ایران به دلیل بدعهد بودن آمریکا، با او مذاکره‌ای ندارد. آنچه در کشور عمان در روز شنبه اتفاق خواهد افتاد، مذاکره متعارف یا همان مذاکره مستقیم نیست؛ بلکه مذاکرات غیرمستقیمی است که از ابتدا انقلاب بین ایران و آمریکا برقرار بوده و هست، هم چنان که هر دو کشور، دفتر حفظ منافع در تهران و واشنگتن دارند.

امام جمعه ماهدشت بیان کرد: بنایراین مذاکرات عمان، اتفاق جدید و فتح باب نیست. ایران در طی سال‌ها و دوره‌های مختلف، هیچ وقت باب مذاکره غیرمستقیم را که نبسته است. در دوره شهید رئیسی هم این مذاکرات غیرمستقیم برقرار بود. حالا اینکه در این برهه زمان و شرایط، این مذاکرات برجسته‌سازی رسانه‌ای شده است، عمدتا به مربوط به شیطنت آمریکایی‌هایی است که سعی دارند دروغ مذاکره مستقیم را تصویرسازی کنند تا به دنیا اعلام کند که ایران از آمریکا ترسیده است و تن به مذاکره مستقیم داده است.

حجت الاسلام والمسلمین رادمرد با تاکید بر اینکه ایران باید نسبت به این شیطنت رسانه‌ای و جنگ روایت هوشمندانه عمل کند اذعان کرد: ایران از موضع ضعف وارد نشده و این عقب نشینی محض آمریکایی هاست، برخی افراد را به این باور رسانده بودند که تنها راه حل جنگ و حمله به ایران است، حالا تدبیر هوشمندانه ایران چه باید باشد؟

وی افزود: اول اینکه در حوزه تهدیدات نظامی حضرت آقا در چند سخنرانی بیان صریح و شفاف و موضع انقلابی خودشان را ابراز کردند که اگر غلطی آمریکا بکند، سیلی سختی خواهد خورد، اگر امنیت مردم ما را به خطر بیندازد، امنیت او را به خطر خواهیم انداخت و اقدامات میدانی نیروهای مسلح و حضور مردم در راهپیمایی ها مانند روز قدس به شکل ویژه، تدابیر اینگونه آمریکا را بر هم زد و او را عقب نشاند.

امام جمعه ماهدشت اظهار کرد: این روایت را کسی نمی گوید و برای مردم تبیین نمی شود که چرا حالا ترامپ از آن نوع تهدید ها، روی آورده به خبر دروغ مذاکره مستقیم؟ روشن است که موضع صریح ایران در محاسبات آنها اثرگذار بود. دوم اینکه اصرار آمریکایی ها علاوه بر هسته ای، بر بحث پیرامون مسائل موشکی و منطقه ای بود اما پاسخ ایران به نامه آمریکایی ها و سایر اقدامات موضوعات را منحصر در موضوعات هسته ای دانسته و اجازه طرح مباحث دیگر را نداده و آنها هم قبول کردند و این یک عقب نشینی دیگر بود.

اینکه آقایی دلار شکسته شود، عین استقامت است

حجت الاسلام والمسلمین رادمرد خاطرنشان کرد: سوم اینکه اصرار بر مذاکره مستقیم از جانب آمریکایی ها بوده و بیان ترامپ در جلسه خبری در خصوص اینکه شنبه مذاکره مستقیم با ایران داریم، برای دامن زدن و قانع کردن و فشار آوردن برای مذاکره مستقیم بود که آن هم مورد پذیرش ایران قرار نگرفت و برخلاف نظر آمریکایی ها کشور مدنظر ایران یعنی عمان انتخاب شد.

وی گفت: اینها طراحی های قبل مذاکره است، البته ما به همان نگاهی که رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکره با آمریکا به صورت کاملا منطقی و عقلانی و همچنین براساس نگاه قرآنی مطرح کردند، پایبندیم و مسئولین نظام هم همین نگاه را دارند، اصل بر بی اعتمادی به آمریکایی هاست، اکنون برخی رسانه های غرض ورز داخلی جامعه را به سمت دوقطبی می کشانند که بدون شک غلط محض و کار برای دشمن است.

امام جمعه ماهدشت صحبت های برخی افراد مبنی بر اینکه اگر مذاکره شود همه مسائل حل خواهد شد و اگر مذاکره نشود، بدبخت خواهیم شد را غلط و بی مبنا دانست و عنوان کرد: در کنار این مسیر، توجه به شعار سال هم لازم است و نباید کارها متوقف شود، شنیدم برخی مجموعه ها یا بنک دارانی که لوازم اولیه تولید را دارند، آن ها به تولیدی ها عرضه نمی کنند تا ببیند شنبه چه اتفاقی خواهد افتاد؟ این خطاست و ضربه می زند، گره زدن همه چیز به مذاکره اشتباه محض است.

حجت الاسلام والمسلمین رادمرد بیان کرد: اگر ما به این نسخه شفابخش اقتصاد کشورمان یعنی تولید، توجه نکنیم، دچار خسارت خواهیم شد، دشمن هم همین را می خواهد، اگر بهانه آورد که کارش همین است، اگر دبه در بیاورد که تجربه اش را داریم و هی کار عقب بیفتد که باز مانند دهه ۹۰، دچار خسارت خواهیم شد، این تفکر غربی را باید دور ریخت که غرب برای اسلام دلش می سوزد.

وی یادآور شد: تجربه تاریخی ثابت کرده که غرب جز چپاول و استعمار و استثمار ارمغان دیگری ندارد، مقداری تاریخ بخوانیم، ذات پلید و کثیف غرب را در غزه امروز ببینیم که چگونه کشتار به راه انداختند و عمدا مراکز جمعیتی را هدف قرار می دهند و غرب سفاک هم از هر نظر حمایت می کند، گول سازمان های حقوق بشری و سازمان های بین المللی که در کشورهایشان هست را نخورید، آنها هم برای پوشاندن روحیات استعماری آنهاست.

امام جمعه ماهدشت مطرح کرد: استقامت و صبر در مقابل دشمن راه علاج است، برخی می گویند صبر یعنی بشینیم و تحمل کنیم، خیر، اشتباه است، حرکت و تلاش عین صبر واستقامت است، اینکه به تولید توجه شود عین همان صبر و استقامت است، اینکه آقایی دلار شکسته شود، عین همان صبر و استقامت است، اینکه جلوی قاچاق گرفته شود عین همان صبر است، اینکه با فاسدان و خائنان به این مردم در حوزهای اقتصادی و … برخورد سخت شود، عین همان صبر و استقامت است.

خبرنگار: صدیقه صباغیان

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=39876

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.