به گزارش دیده بان البرز، حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تاکید بر اهمیت سلامت فردی و اجتماعی، از تشکیل کارگروهی ویژه در دادستانی کرج با عضویت دستگاههای مسئول به منظور نظارت دقیق بر تولید و عرضه مواد غذایی از خرداد سال جاری خبر داد و گفت: این اقدام در راستای مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آئین دادرسی کیفری و نیز اهمیت و حساسیت سلامت فردی و اجتماعی به ویژه در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی تشکیل شده است.
وی مطرح کرد: دادستانی این کارگروه را با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی، اداره نظارت بر اماکن و اتحادیههای مربوطه تشکیل داده و بازدیدهای میدانی و مشترک از مراکز عرضه مواد غذایی اعم از کافه رستورانها، فست فودها، سفره خانهها و فروشگاههای لبنی، پروتئینی را در برنامه کاری خود دارد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز بیان کرد: بررسیهای میدانی، بازدیدهای مشترک و گزارشات واصله نشان میدهد که برخورد با تخلفات در جریان یک فرآیند گزارش نویسی قرار میگرفت و عمدتا منجر به تشکیل پرونده در عرصه تخلفات واحدهای صنفی عرضه و تولید مواد غذایی گرم و سرد میشد که صرفا معطوف به ذکر یک یا دو مورد جزئی از نواقص بود.
مددی با اشاره به اینکه در بازرسیهای مشترک این نقیصه تا حدود زیادی مرتفع و بررسیها دقیقتر و شفافتر شده است، ضمن انتقاد از عدم نظارت کافی بر اصناف توسط اتحادیههای صنفی گفت: مشاهدات و بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۵۰ درصد از واحدهای صنفی فعال فاقد مجوز فعالیت هستند که در بررسیهای انجام شده با نظرات کارگروه، موضوع مجوزهای قانونی بررسی و با حضور نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی فراجا اخطارهای لازم صادر میشود.
انتهای پیام/